ΕΚΤΑΚΤΟ Spoiler για αποχώρηση και επιστροφές «βόμβες» στο σπίτι του Power Of Love!

Το Πάσχα πέρασε, το «Power Of Love» επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες…και, όπως φαίνεται, θα συνδυαστεί με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές.

Όλες οι τελευταίες διαρροές συγκλίνουν στην Αλεξάνδρα, στη νέα παίκτρια που έχει διχάσει το κοινό, ως η επικρατέστερη για να αποχωρήσει από το ριάλιτι αγάπης , αυτή την Παρασκευή , στο Gala .

Σχετική εικόνα

Ωστόσο , το «PatraGossip» πάει ένα βήμα παρακάτω , γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά ποιος θα είναι ο επόμενος που θα ξαναζήσει -από την αντίθετη όψη του νομίσματος- άμεσα τη συγκεκριμένη εμπειρία.  Αυτή θα είναι η Κυριακή Τσανικίδη .

Αποτέλεσμα εικόνας για Κυριακή Τσανικίδη

Οι ίδιες πληροφορίες, μάλιστα, δεν θεωρούν καθόλου απίθανο το σενάριο της επανεμφάνισης και του Σωτήρη Τραχάνη. Και αυτό διότι, μπορεί κάποιος ἀποχωρήσαντας, εφόσον τον ψηφίσει πολλές φορές το κοινό, να επιστρέψει στο σπίτι .

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για svthrhs τραχανης

Οι παραπάνω θεωρίες, όσον αφορά τουλάχιστον τον Πατρινό παίκτη που αποτελεί εδώ και δύο βδομάδες παρελθόν, ενισχύονται από τα δεκάδες μηνύματα στήριξης που λαμβάνει καθημερινά στα social media.Ένα επιπλέον ενθαρρυντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι έχει την εύνοια των fan club του Δώρου και του Σωκράτη. Με τους οποίους, όπως θα θυμάστε, δέθηκε αμέσως με το που είχε μπει στο παιχνίδι. 

Παρακάτω  αποτυπώνεται η τάση προτίμησης που παρατηρείται στον διαδικτυακό χώρο :

 

You May Also Like