Θεοδωρίδου – Ιακωβίδης : Πρόβες λίγο πριν την Sold out πρεμιέρα τους στο Fantasia- Όλα όσα διακυβεύονται

Οι φωτογραφίες προέρχεται από τα social media, στα οποία έχουν επενδύσει σημαντικά σε αυτό το κομμάτι, προκειμένου να προωθηθεί πιο στοχευμένα το ψυχαγωγικό προϊόν και να καταστεί πιο αποτελεσματική η επικοινωνία με το κοινό.. Και αποτυπώνουν ένα ακόμη μεγάλο ξεκίνημα. Μια αρχή. Μια ομαδική προσπάθεια μέσα στην κρίση.

Η «ολοκαίνουργια» Νατάσα Θεοδωρίδου ηγείται του σχήματος στο Fantasia, με το νέο μεγάλο αστέρι στα μουσικά δρώμενα και προσωπικό στοίχημα του Κώστα Μπερτάκη , τον Πέτρο Ιακωβίδη, να έχει εξίσου πρωταγωνιστικό ρόλο. Μάλιστα στις πρόβες είναι εκείνος που σπεύδει πρώτος στο μαγαζί και φεύγει τελευταίος. Και το κάνει καθώς παίζονται πολλά, διακυβεύονται πολλά . Όπως αναλύσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ του «PatraGossip», εδώ ακριβώς θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του «μεγαλώματος» του Πέτρου, με δεδομένο βέβαια ότι ο Μπερτάκης έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις, να τον κάνει πια πρώτο άνδρα . Να μπορεί να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, να στηθεί τον επόμενο χειμώνα χωρίς στήριγμα κάποιου άλλου αστέρα της πίστας. 

Φωτογραφία του Haris Lebi Gold.

Στη περίπτωση της Νατάσας τα μηνύματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα. Έχει τον τρόπο της. Το κοινό της. Ίσως μια από τις μεγαλύτερες μουσικές ιδιοφυΐες στο χώρο του λαϊκού πενταγράμμου. Η μόνη πλέον με τόσο βαθιά απήχηση και επίδραση στους μπουζουκόβιους της χώρας.

Όσον αφορά τον επιχειρηματία Μπερτάκη, το έχουμε πει και στο παρελθόν. Ένας τύπος που βάζει βόμβες στα στεγανά της πιάτσας του, με τις εμπνεύσεις που φέρει. Δεν επαναπαύεται στη τωρινή επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού, αλλά αντιθέτως δίνει το έναυσμα για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και κατακτήσεις

Οι απαιτήσεις λοιπόν είναι είναι πολλές. Τόσο των συντελεστών, όλων ανεξαιρέτως, όσο και του απαιτητικού κοινού . Και γράφουμε «απαιτητικού», γιατί συμπεριφέρεται πολύ συχνά όπως όταν ήταν μικρό παιδί, όπως το μάθεις!  

Κλείνοντας, να αναφερθεί ότι η συνύπαρξη Θεοδωρίδου – Ιακωβίδη θα δώσει το πρώτο στίγμα αυτή την Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018, και θα διαρκέσει δυο μήνες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα πολύ διαφορετικό απ όσα έχουμε συνηθίσει.

Καλή αρχή !

You May Also Like