Δύο νέα σούπερ μάρκετ ετοιμάζει ο ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι διεργασίες της εταιρείας «Ανδρικόπουλος» για τη λειτουργία των δύο νέων καταστημάτων στην Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι το τέλος του 2018 θα βρίσκονται στη διάθεση των καταναλωτών δύο υπερσύγχρονα σουπερμάρκετ σε Κάτω Αχαΐα και Ροΐτικα, κάτι που θα σημάνει και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο όμιλος επιχειρήσεων Ανδρικόπουλος δραστηριοποιείται στον ευρύτερο χώρο της Πάτρας με τη λειτουργία 10 supermarket και 2 αρτοποιείων για περισσότερο από 40 χρόνια, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των καταναλωτών λόγω της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει αλλά και των ανταγωνιστικών τιμών.

Η επιχείρηση δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται, παραμένοντας η πρώτη επιλογή των καταναλωτών στην πόλη μας παρά τον έντονο ανταγωνισμό. Απασχολεί περισσότερα από 450 άτομα, ενώ στις επιτυχίες της χρονιάς που πέρασε είναι και βράβευση στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», με το βραβείο «Greek Business Champion» ως μια από τις 20 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελλάδας την τελευταία 3-ετία.

You May Also Like