Μπερτάκης – Ρέμος έκαναν μαζί Πάσχα στο Πήλιο! Δείτε τις κόρες τους να φωτογραφίζονται δίπλα-δίπλα

Κοινό μυστικό αποτελεί στον καλλιτεχνικό κόσμο και δη στο χώρο των τραγουδιστών, η ισχυρή φιλία που συνδέει Αντώνη Ρέμο και Κώστα Μπερτάκη, η οποία ξεπερνά κάθε είδους εμπόδια και δεν αφήνει την έλλειψη χρόνου να την φθείρει. 

Παρόλο του βεβαρημένου προγράμματος τους, ας μην το ξεχνάμε, μιλάμε για τις δύο κορυφαίες προσωπικότητες  στο χώρο της διασκέδασης, με την ιδιότητα του τραγουδιστή και του επιχειρηματία αντίστοιχα, πάντα βρίσκουν χρόνο. Αδράζουν κάθε ευκαιρία που η δουλειά δεν προέχει, όπως λόγου χάριν το Πάσχα , η σημαντικότερη γιορτή των Χριστιανών,και μαζί με τις οικογένειες τους περνούν χρόνο όλοι μαζί. 

Διαβάστε επίσης : Πόσο σημαντική ήταν η επίσκεψη του Μπερτάκη στον Ρέμο;

Κάτι τέτοιο έγινε αντιληπτό, από την φωτογραφία που ανέβασε στο instagram η σύντροφός του διάσημου τραγουδιστή, Υβόννη Μπόσνιακ. Σε αυτήν απεικονίζεται η κόρη τους Ελένη, μαζί την καλύτερη της φίλη Βάνα, κόρη του Κώστα Μπερτάκη, που έχει το όνομα της μητέρας του κας Ευαγγελίας Μπερτάκη, δίπλα δίπλα σ’ ένα πετρόχτιστο πεζούλι, ενός παραδοσιακού σπιτιού και να τα λένε.

Η τοποθεσία της φωτογραφίας προέρχεται από το Πήλιο και συγκεκριμένα τις Μηλιές. Ένα από τα μέρη που αγαπά  και επισκέπτεται αρκετά συχνά ο Αντώνης, έχοντας μάλιστα αγοράσει εκεί εξοχική κατοικία.

You May Also Like