ΜΟΝΟ ΕΔΩ ! Η τακτική του Πατρινού , Ανδρέα Ανδρεανόυ, να “εισπράξει” την δημοφιλία του Power of Love- [εικόνες & βίντεο]

Ήταν μόλις οι πρώτες μέρες που ριάλιτι αγάπης του ΣΚΑΙ-εννοώντας το Power of Love- και κατ’επέκταση αρκετά νωρίς για εξαγωγή συμπερασμάτων, εντούτοις, όμως, το «PatraGossip» ξεδίπλωσε μνήμες από το παρελθόν του Πατρινού Ανδρέα Ανδρεανόυ. Όπως θα θυμάστε, στο άρθρο υπό τον τίτλο «Power of Love : Σας θυμίζει κάτι ο Ανδρέας; Κι όμως, δεν φαντάζεστε που τον έχουμε ξαναδεί πριν στην Πάτρα! (εικόμες)», γράψαμε πρώτοι ότι διατηρεί φιλία χρόνων με τον τραγουδιστή Σάκη Καντά. 

Τα γραφόμενα μας επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα, παρατηρώντας τα όσα αναρτήθηκαν από τον προσωπικό λογαριασμό στο facebook. Βλέποντας, λοιπόν, ότι έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό και να αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, ιδίως από την στιγμή που επέστρεφε στο σπίτι μετά την αποχώρηση του, προσπαθεί να επωφεληθεί κατά το μέγιστο δυνατόν . Και τι καλύτερο από το να κυκλοφορήσει το παρθενικό του τραγούδι,  ευελπιστώντας ότι θα γίνει σουξέ και γιατί όχι να του γνωστοποιηθεί κάποια πρόταση από τα νυχτερινά κέντρα. 

Πάρτε μια γεύση εδώ

Για την ιστορία, να συμπληρώσουμε ότι ο παίκτης του αμφιλεγόμενου παιχνιδιού βρέθηκε τις μέρες του Πάσχα στη γενέτειρά του. Εθεάθη, μάλιστα, με εκλεκτή παρέα -το καλλιτεχνικό δίδυμο των Σάκη Καντά και Νίκου Ρωμανού- σε κεντρική καφετέρια της πόλης να πίνει τον καφέ του.

Φωτογραφία του Andreas Andreanos.

You May Also Like