Απίστευτο περιστατικό σε πασίγνωστο μαγαζί της Ηφαίστου : Εργοδότης έβαλε την …πιρούνα στο λαιμό υπαλλήλου για να μην τον πληρώσει

Το περιστατικό συνέβη σε γνωστό κατάστημα στην οδό Ηφαίστου. Με πρωταγωνιστές έναν φοιτητή , που είχε την ατυχία να θελήσει να βρει δουλειά στο κατάστημα και τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αποδείχθηκε και νταής με τα όλα του.

Ο φοιτητής ζήτησε δουλειά στον καταστηματάρχη και εκείνος του είπε να έρχεται για 3 ώρες. Όμως, τελικά, απεδείχθη πως τον χρειαζόταν για πολύ περισσότερες ώρες. Έτσι, τον κρατούσε 5 και 6 ώρες. Η εβδομάδα πέρασε, έφτασε η Παρασκευή 23 Μαρτίου και τότε ο νεαρός ζήτησε ενημέρωση από τον αφεντικό του για το αν θα τον χρειαζόταν στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, ώστε να ενημερώσει την οικογένεια του πως θα παραμείνει στην Πάτρα. Εκείνος του ζήτησε να του τηλεφωνήσει το Σάββατο και όντως ο νεαρός το έπραξε. Αλλά και τότε εισέπραξε την απάντηση πως “θα τον καλούσε εκείνος την Κυριακή”. Οι μέρες περνούσαν και έτσι ο φοιτητής αποφάσισε να πάει ο ίδιος στο κατάστημα. Εκεί έλαβε την απάντηση από τον ιδιοκτήτη πως “ήταν δοκιμαστικά και πως δεν του χρωστάει τίποτα.

Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες αντάλλαξαν γαλλικά , μα τον ιδιοκτήτη να αρπάζει μια μεγάλη πιρούνα καν να την ακουμπά πάνω στο λαιμό του φοιτητή, φωνάζοντας του πως “έτσι και κουνηθεί , θα τον καρφώσει”. Ο φοιτητής προσπάθησε να τον χτυπήσει. Δεν τα κατάφερε και τότε παρενέβησαν άλλοι και τους χώρισαν. 

Μήπως εδώ θα έπρεπε η Επιθεώρηση Εργασίας και το ΕΦΚΑ να ξεκινήσουν ελέγχους στην Ηφαίστου ? Γιατί είναι προφανές πως κάποιοι θέλουν να κάνουν τη δουλειά τους με δούλους. Κάτι που ο νόμος απαγορεύει ρητά και κατηγορηματικά . Και φυσικά ο νόμος δεν προβλέπει μαθητευόμενους , όπως ισχυρίζεται ο καταστηματάρχης. 

πηγή : patrastv.gr

 

You May Also Like