Παρασκήνιο. Το Star έκλεισε Μαζωνάκη και Πάολα

Έχουμε συνηθίσει Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και Πάσχα να παρακολουθούμε μαγνητοσκοπημένα προγράμματα κονσέρβες πενταετίας και βάλε στα κανάλια. Και συνήθως όχι τα πολύ επιτυχημένα σχήματα. Φέτος λοιπόν θα γίνει η πρωτοτυπία.

Μια μόλις εβδομάδα μετά το φινάλε του sold out σχήματος της χρονιάς, αυτό του Γιώργου Μαζωνάκη – Πάολας – Στέλιου Ρόκκου στο «Έναστρον» το Star λίγο μετά την Ανάσταση θα προβάλλει όλο το πρόγραμμα σε μαγνητοσκόπηση.

Στο κανάλι της Κηφισιάς έχουν αποφασίσει πλέον όσον αφορά στα μουσικά προγράμματα να ακολουθούν αυτή την τακτική. Να εξασφαλίζουν υπερεπιτυχημένα προγράμματα και να τα προβάλλουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ήταν ομολογουμένως μια κίνηση ματ του καναλιού που θα παίξει δυνατά απέναντι στον Σπύρο Παπαδόπουλο και το εορταστικό «Στην υγειά μας» στον Σκάϊ. Τα δικαιώματα μετάδοσης του προγράμματος μαθαίνω πως κλείστηκαν από το κανάλι πολύ νωρίς. Και συγκεκριμένα μόλις μερικές εβδομάδες μετά την έναρξη του σχήματος. Ήταν δεδομένο για τον επιχειρηματία πως το συγκεκριμένο σχήμα θα πάει καλά κανείς όμως δεν περίμενε αυτού του μεγέθους την επιτυχία. Μένει να δούμε πως θα υποδεχθεί τη συγκεκριμένη μουσική συνύπαρξη και το τηλεοπτικό κοινό.

-nassos blog

You May Also Like