Κωνσταντίνος Αργυρός : Δείτε με ποια και πότε θα κάνει «ποδαρικό» στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ!

«Summer 2018 is loading. #Akroti _open_ air_ Athens @Argiros_konstantinos @foureira @lachanosgiannis. What a feeling». 

Ο Γιάννης Λάχανος πρόδωσε την συνεργασία του Κωνσταντίνου Αργυρού με την Ελένη Φουρέιρα στο ΑΚρωτήρι !

Οι παραπάνω αράδες προέρχονται από την «πένα» του DJ Λάχανου, στην προσωπική τους σελίδα στο instagram. Ούτε λίγο ούτε πολύ, δίνεται στη δημοσιότητα από τον αξιόπιστο και μόνιμο τα τελευταία χρόνια συνεργάτη των νυχτερινών κέντρων του Κώστα Μπερτάκη, για πρώτη φορά επισήμως, το όνομα της τραγουδίστριας που θα πλαισιώσει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Ακρωτήρι». Αυτή, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ποστάρισμα , θα είναι η γνώριμη από τα παλιά, μιας και έχει συνεργαστεί εκ νέου στο παρελθόν με τα συγκεκριμένα πρόσωπα, μάλιστα με ιδιαίτερη επιτυχία, Ελένη Φουρείρα. 

Αν αποδεχτούμε το σενάριο αυτό, της συνύπαρξης Αργυρού -Φουρέιρα στο  νέο, φιλόδοξο και πολλά υποσχόμενο project του Μπερτάκη,στο καλύτερο καλοκαιρινό στέκι της Αθήνας, αντικρούεται εμμέσως πλην σαφώς η εσφαλμένη θέση που διατυπώθηκε το προηγούμενο διάστημα από συγκεκριμένο blog. Δηλαδή ότι είχε προηγηθεί προσέγγιση στην Άννα Βίσση, χωρίς ωστόσο να προκύψει «λευκός καπνός». Βέβαια, σε μετέπειτα άρθρο του «PatraGossip» (ΕΔΩ), τα πράγματα μπήκαν στη θέση τους και αποσαφηνίστηκε πλήρως το τοπίο.

Κλείνοντας το άρθρο, έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας ακόμη μια αποκλειστικότητα. Καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης αναφέρουν ότι στις 1 Ιουνίου , ημέρα Παρασκευή, θα πραγματοποιηθεί το επίσημο οpening του «Ακρωτήρι». 

You May Also Like