Ξέσπασε στο Facebook γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας: «Πόσο ξεφτίλες πια;»

Στη δεδομένη περίοδο της ζωής του, από άποψη επαγγελματικού βίου, όντας δικαιωματικά ένας από τους πιο ισχυρούς παίκτες στον «χάρτη» της Πατρινής νύχτας , με δίκτυο «υψηλών γνωριμιών» ακόμη και στην Αθήνα, ξέρει πολύ καλά ότι πρέπει να είναι προσεκτικός και μετρημένος. Όχι μόνο σε πράξεις, αλλά και στο τι «ανεβάζει» από τους επίσημους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,  γιατί ο λόγος του έχει απήχηση και ακούγεται .

Από την άλλη μεριά, όταν ο Άκης Καραβιώτης (ιδιοκτήτης Navona Club di Oggi & Big Ben) μέσα από τα λεγόμενα και γενικά μέσα από τις απόψεις του προασπίζει επιτυχώς το κοινό συμφέρον και θίγει τις κακές πρακτικές δημόσιας διοίκησής, δεν πρέπει να χρονοτριβεί. Πρέπει να λειτουργεί αστραπιαία και -ας μην έχει την παραμικρή αμφιβολία-ότι θα είμαστε δίπλα του. 

Όπως και ορθώς έπραξε , αν κρίνουμε από το ιδιαίτερα επικριτικό σχόλιο που έκανε διαβάζοντας την είδηση ότι το κρατικό αεροδρόμιο της Καλαμάτας θα δέχεται και για το φετινό Καλοκαίρι ταξιδιώτες από πολλές χώρες της Ευρώπης, δίνοντας παράλληλα και στους κατοίκους της τη δυνατότητα να επισκεφθούν πολλές χώρες του εξωτερικού.

Επ’ αφορμή αυτού , λοιπόν, έγραψε στο facebook : «poso xeftila… i 3 magaliteri poly stin ellada na min exei aerodromio…”

You May Also Like