Κίνηση σεβασμού από Μπερτάκη : Παρευρέθηκε -σε σπάνια έξοδο του – στο φινάλε του Αντώνη Ρέμου [Εικόνες & Βίντεο]

Είναι ίσως η πρώτη και μοναδική φορά  (και ίσως κι άλλη μία) που είδαμε τον Κώστα Μπερτάκη, αρκετά ευδιάθετο και χαλαρό η αλήθεια είναι, να διασκεδάζει σε μπουζούκια, που μάλιστα δεν ταυτίζονται με την προώθηση των δικών του συμφερόντων . Αφορμή για να ξεπεράσει τα καθιερωμένα , αποτέλεσε ο καταξιωμένος -από κάθε άποψη- λαϊκός τραγουδιστής και κουμπάρος του , Αντώνης Ρέμος, ο οποίος κατόπιν ακόμη μιας πολύ πετυχημένης χειμερινής σεζόν στο «Αθηνών Αρένα», ιδιοκτησίας Γιάννη Παπαθεοχάρη, έριξε χθες το βράδυ αυλαία, με έναν ιδιαίτερα πανηγυρικό τρόπο! 

Από τις φωτογραφίες που μόλις περιήλθαν στην κατοχή του «PatraGossip», διακρίνεται στη πρώτη vip σειρά του γνωστού νυχτερινού κέντρου ο ιδιαίτερα φορτσάτος τούτη τη περίοδο Κωνσταντίνος Αργυρός. Εκ δεξιών του ο Ρέμος, ο οποίος ως καλός οικοδεσπότης και άριστος επαγγελματίας του παραχώρησε το μικρόφωνο , και δεξιότερα τους ο Κώστας Μπερτάκης. Ο λόγος για το πιο «βαρύ όνομα» της ..νύχτας και ιδανικός μέντορας ορισμένων εκ των πιο  μεγάλων Ελλήνων τραγουδιστών, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτή του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη και πλέον του Αργυρού και του Ιακωβίδη. 

Είναι προφανές, πάντως, ότι μέσω της κίνησης του αυτής, να παραστεί στο closing party μιας άλλης -ανταγωνιστικής προς αυτόν- επιχείρησης στο νυχτερινό χάρτη της Αθήνας, δείχνει δύο πράγματα που ξέραμε ήδη για αυτόν. Καταρχάς, αποδεικνύει το πόσο ακομπλεξάριστος ηγέτης είναι, ξέρει να αναγνωρίζει την ποιότητα και το ειδικό βάρος προϊόντων που δεν φέρουν την υπογραφή του. Επιπροσθέτως φανερώνει για πολλοστή φορά το πόσο πολύ σέβεται και εκτιμά, για ευνοήτους λογούς φυσικά, τον σπουδαίο καλλιτέχνη και ξεχωριστό φίλο του. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι αν η καλή φιλία τους δεν βασιζόταν σε μια ισορροπία αμοιβαίας υποστήριξης, προφανώς και δεν θα γινόντουσαν κουμπάροι. 

Δείτε αποκλειστικά βίντεο που εξασφαλίσαμε από την αναγνώστρια Φωετινή Μπάκα για εσάς, να ερμηνεύονται , μεταξύ άλλων, τα εξής μουσικά κομμάτια:

You May Also Like