Η Πατρινή τραγουδίστρια Ιωάννα Πλώτα , που «κατέκτησε» την Γερμανία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ήταν μια μαγική βραδιά για την καταγόμενη από την Πάτρα , πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια, που παρεπιπτόντως συνεχίζει με αργά αλλά σταθερά βήματα στο χώρο που υπηρετεί με ήθος, συνέπεια και αξιοπρέπεια, ξεσηκώνοντας το κοινό των απόδημων Ελλήνων της Γερμανίας,που έσπευσαν να την παρακολουθήσουν στην μια και μοναδική εμφάνιση που έδωσε στο «Poseidon»!

Και μπορεί η Ιωάννα Πλώτα να μην συμπεριλαμβάνεται στα «μεγάλα ονόματα» της πίστας, ωστόσο, όπως φάνηκε κατόπιν εορτής, κάτι τέτοιο δεν την εμπόδισε για να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Με σύμμαχο την θετική ενέργεια και τον σεβασμό της απέναντι στους διοργανωτές και στους πάρα πολλούς  που την τίμησαν με την παρουσία τους, αποκόμισε τις καλύτερες εντυπώσεις. Όντως, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έλαβε χώρα στη Βρέμη, όντας προσκεκλημένη ξενιτεμένου Έλληνα γιατρού , ο ενθουσιασμός της ήταν διάχυτος. Αυτό τουλάχιστον συμπεράναμε από τις αρκετές φωτογραφίες που ανάρτησε στo λογαριασμό της στο facebook.

Για την ίδια η εμπειρία ήταν ξεχωριστή. «Είναι ευτύχημα για μένα ότι άνοιξα τα φτερά μου και πέταξα, ταξιδεύοντας μέχρι την Γερμανία..και ο λόγος ήταν επαγγελματικός . Δεν ξέρω αν μπορώ μέσα σε λίγες μονό αράδες να περιγράψω την απέραντη αγάπη που εισέπραξα… Τώρα καταλαβαίνω το νόημα της γνωστής φράσης, ότι οι Έλληνες του εξωτερικού ενδιαφέρονται, αγαπούν, πονούν την Ελλάδα, συχνά περισσότερο από τους Έλληνες που διαμένουν στη χώρα …» υπογραμμίζει η Ι. Πλώττα στο «PatrasGossip».

You May Also Like