Το πρώτο βήμα έγινε…για τον Θανάση Παπαγεωργίου

Από τις σπάνιες φορές που τον έχουμε δει να χαμογελά και να χαίρεται τόσο πολύ . Να εκφράζει δημοσίως και με τις κάμερες «κρεμασμένες» πάνω του τα συναισθήματα του. Αφορμή για να δει η κοινή γνώμη το «άλλο πρόσωπο» του αποτελεσματικού, ιδιαίτερα δυναμικού και σε πολλάκις περιπτώσεις ακόμη και απροσέγγιστου επιχειρηματία, Θανάση Παπαγεωργίου, ήταν τα επιτυχή αποτελέσματα της αγαπημένης του ομάδας.

Γιατί , πιθανό να μην γνωρίζετε πως, το «βαρύ όνομα» της ..νύχτας και ιδανικός μέντορας ορισμένων εκ των πιο  μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών, με χαρακτηριστικότερη περίπτωση αυτήν του Πατρινού Νίκου Οικονομόπουλου, παράλληλα συνδέεται (μεταξύ άλλων) και με το ποδόσφαιρο. Ειδικότερα, ηγείται οικονομικά της φετινής προσπάθειας του Αστέρα Αμαλιάδας στη Γ Εθνική και , όπως παραδέχονται πρόσωπα που εμπλέκονται στα αθλητικά πράγματα (της περιοχής και όχι μόνο), με επιρροή στο περιβάλλον του, αλλά και δημόσιο λόγο, έχει βάλει στόχο να την φτάσει μέχρι τα σαλόνια της Super League. 

Το πρώτα βήμα πάντως  επιτεύχθηκε. Έχοντας ήδη σηκώσει το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ηλείας και κατακτώντας την πρώτη θέση στον 5ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, επικρατώντας στο τελευταίο ματς της χρονιάς με 2-0 της Ζακύνθο, ο Αστέρας Αμαλιάδας κάνει ακόμη μεγαλύτερα όνειρα. Η ομάδα της Ηλείας θα διεκδικήσει, μαζί με τους πρωταθλητές των άλλων ομίλων, την άνοδο στην Football League. 

Υ.Γ «PatraGossip»:  Είναι να μη βάλει κάτι στο μυαλό μου. Ξεπερνάει και τον εαυτό του. Την απόρριψη δεν την αντέχει. Θα κινήσει γη κι ουρανό για να πετύχει το στόχο του . Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου είναι γεννημένος νικητής. Κι η ιστορία γράφεται από τους νικητές

Αποτέλεσμα εικόνας για του Θαναση Παπαγεωργιου αμαλιαδα

You May Also Like