Πάτρα: Σημεία και τέρατα στα οικονομικά του ΠΕΑΚ το 2013-2014-Πληρωμές χωρίς τιμολόγια,λεφτά από το συρτάρι

Απίστευτες καταστάσεις εντόπισαν οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης  στα οικονομικά του ΠΕΑΚ , οι οποίοι πριν από λίγο και πέρασαν από κόσκινο τις οικονομικές περιόδους  διοικήσεων για τις χρονιές 2013 – 2014.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του patrastimes.gr , οι ελεγκτές διαπίστωσαν, πως μόνο ένα στα τέσσερα εντάλματα που 0ληρώθηκαν εκείνο το διάστημα, συνοδευόταν από τα απαιτούμενα παραστατικά ενώ υπήρξαν ακόμα και περιπτώσεις καταβολής χρημάτων χωρίς το ένταλμα να συνοδεύεται από τιμολόγιο.

Ήδη σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες πηγές τα ευρήματα έχουν διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ο οποίος έχει αρχίσει να στέλνει κλήσεις στου εμπλεκόμενους εκείνης της περιόδου.

Ενδεικτικό των όσων συνέβησαν εκείνη τη διετία και το γεγονός, πως η εξόφληση χρήματων γινόταν χέρι με χέρι, ενώ κατά έναν περίεργο τρόπο , ενώ υπήρξε έλλειμα 2,5 εκ, ευρώ, όλοι οι προϋπολογισμοί ήταν ισοσκελισμένοι!!!

Οι τηλεοράσεις

Την ίδια ώρα νέα στοιχεία που αφορούν στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων του ΠΕΑΚ τις επίμαχες περιόδους  φέρνει στο προσκήνιο το patrastimes.gr καθώς όπως προκύπτει από επίσημε πηγές,  από τις 50 περίπου τηλεοράσεις που είχαν δοθεί για τις ανάγκες του 2004 σήμερα έχουν εντοπιστεί μόλις πέντε.

Το service…

Μεταξύ άλλων για τα όσα έχουν συμβεί κατά το παρελθόν στο ΠΕΑΚ , υπάρχουν περιστατικά που μοιάζουν με ανέκδοτα, αλλά είναι πραγματικότητα.

Όπως η περίπτωση του μέλος της διοίκησης εκείνης της περιόδου, που πήγαινε για service το δικό του αυτοκίνητο αντί για το υπηρεσιακό και καταχωρούσε τη δαπάνη στο ΠΕΑΚ.

ΠΗΓΉ : patrastimes.gr

You May Also Like