Η συγκίνηση του Καμπακάκη για την κόρη του και ο Σαμπάνης

Ο τραγουδιστής την περασμένη Τετάρτη 21/3 εμφανίστηκε σε στέκι της Γλυφάδας για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας της κόρης του, και την επιστροφή του από το Χιούστον της Αμερικής.

Όπως διαβάζουμε στο blog του Νάσου Γουμενίδη, ο Ηλίας Καμπακάκης συγκινημένος ευχαρίστησε δια μικροφώνου όσους στάθηκαν στο πλευρό του στην δύσκολη περιπέτεια που πέρασε. Μάλιστα δεν παρέλειψε να ζητήσει συγνώμη από το κοινό του που αναγκάστηκε να λείψει από τα live του. Όπως αντιλαμβάνεστε έγινε ο κακός χαμός μέσα στο μαγαζί αφού ο ενθουσιασμός του κόσμου ήταν μεγάλος που η μικρή Κλεοπάτρα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες.

Ωστόσο ο τραγουδιστής δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό το «ευχαριστώ» αφού το βράδυ της Κυριακής 25/3 βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης, όπου τραγουδούσε ο Γιώργος Σαμπάνης. Με το που πήρε το μικρόφωνο ευχαρίστησε τον Σαμπάνη που του στάθηκε στην περιπέτεια υγείας της κόρης του.

Συγκεκριμένα είπε «Ο λόγος που ήρθα εδώ ήταν για να πω ευχαριστώ στον Γιώργο Σαμπάνη. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ που από την πρώτη στιγμή έδειξε αυτή την στήριξη για την Κλεοπάτρα».

Δείτε το παρακάτω βίντεο : ΕΔΩ

You May Also Like