ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ευφάνταστο σενάριο τα περί «αρραβώνα ανάμεσα στον Αργυρό και την Βίσση»

Εδώ και πολύ καιρό, εσείς οι «ψαγμένοι» και ενημερωμένοι αναγνώστες του «PatraGossip» ,γνωρίζετε τα απολύτως ακριβή στοιχεία αναφορικά με την επόμενη ημέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά την Θεσσαλονίκη. Καθώς , όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, θα δοκιμαστεί σε κάτι εντελώς καινούριο, υπό την έννοια ότι το «Ακρωτήρι» αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του καταγόμενου από τις Μοίρες του Νομού Ηρακλείου επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.

Η εξέλιξη αυτή , πραγματική «βόμβα» για τον χάρτη της νυχτερινής Αθήνας, που προβλέπεται να ανέλθει στην επιφάνεια αρχές του καλοκαιριού, στις 1/6 για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, ενέπνευσε πολλούς . Και ακόμα περισσότερο τα αμερόληπτα και αδέσμευτα media για να γεμίζουν τις αράδες τους… Ωστόσο, δεν έλειψαν και εκείνοι που μάλλον είχαν κάποιες αστοχίες σχετικά… με το ρεπορτάζ που διέρρευσαν στη blogo-σφαιρα. 

Ως εντελώς ανυπόστατο και αβάσιμο χαρακτηρίζεται , από «στενούς κύκλους» του προαναφερόμενου «ισχυρού προσώπου της νύχτας», το δημοσίευμα πως τάχα έγινε προσέγγιση στην Άννα Βίσση. Μιλώντας στον Ηλία Τσίπα, βάζουν «ταφόπλακα» στο …ευφάνταστο αφήγημα που διαδίδεται το τελευταίο διάστημα , ξεκαθαρίζοντας πως «ουδέποτε έγινε τέτοια πρόταση . «Το πρόγραμμα του Αργυρού είναι προκαθορισμένο αρκετούς μήνες πριν. Στο πλευρό του θα βρίσκεται η Ελένη Φουρέιρα. Ως εκ τούτου λοιπόν, διευκρινίζουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι τα σενάρια αυτά είναι αναληθή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα », επισημαίνουν χαρακτηριστικά.

You May Also Like