Λίγο πριν έρθει Πάτρα – Η κίνηση αναγνώρισης του Ρέμου στον Ιακωβίδη που βεβαιώνει το «PatraGossip»

Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες έχουν προσφερθεί για αναλύσεις και κατ ‘επέκταση εξαγωγή συμπερασμάτων στις πολυάριθμες ειδικότητες που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της μουσικής βιομηχανίας . Γιατί λοιπόν εμείς να αψηφήσουμε τις λεπτομέρειες που συνθέτουν τη δική μας ιστορία, τη δική μου ύπαρξη, το δικό μας πίνακα ζωγραφικής; Πάντα είχαμε εναλλακτική αντίληψη των καταστάσεων… Πάντα αγαπούσαμε την αθέατη πλευρά των πραγμάτων.

Η χθεσινοβραδινή επιλογή του Πέτρου Ιακωβίδη να διασκεδάσει στο Αθηνών Αρένα, που εμφανίζεται και τη φετινή χρονιά με τον πιο πετυχημένο τρόπο ο Αντώνης Ρέμος, μια μέρα προτού παραστεί στην Πάτρα, ήταν πολύ πιο χρήσιμη και ωφέλιμη απ’ όσο φαντάζεστε. Η κίνηση σεβασμού του Αντώνη Ρέμου , να τον καλοσωρίσει και να τον ανεβάσει στη σκηνή, ερμηνεύοντας ζωντανά ένα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια του… το “Κοριτσάκι μου, μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα :

Το τελευταίο διάστημα γίνεται όλο και πιο ισχυρή η πεποίθηση ότι τα πάντα οδεύουν προς την τελική ευθεία, από τη στιγμή που υπάρχει «πράσινο φως» από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, για να εξελιχθεί σε «πρώτο όνομα».

Την ίδια ώρα, αποτέλεσε τον καλύτερο προπομπό. Αφού , ούτε λίγο ούτε πολύ , λειτούργησε ως προάγγελος των επερχόμενων εμφανίσεων του στο Fantasia , στο πλευρό της Νατάσας Θεοδωρίδου. 

Και φτάνουμε στο σημείο που, χωρίς κανένα ίχνος εγωπάθειας, θα μπορούσαμε να πούμε ότι επιβεβαιώνονται και δικαιώνονται δημοσιογραφικά όλα όσα έχουμε γράψει για αυτόν το τελευταίο διάστημα . Ήταν Δευτέρα 12 Μάριου 2018, όταν δια δια χειρός του εμπνευστή και εκδότη του «PatraGossip» , Ηλία Τσίπα -και κατά αποκλειστικότητα- αναρτήθηκε δημοσίευμα  που έφερε τον τίτλο: «Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Πέτρο Ιακωβίδη».

Διαβάστε αναλυτικά :

Πολλές φορές ισχύει το «μια εικόνα χίλιες λέξεις». Η εικόνα του νέου τραγουδιού με τίτλο «Γέλα μου» του Πέτρου Ιακωβίδη, που , όπως έγινε γνωστό, εκτοξεύθηκε έως το Νο1 των τάσεων στο YouTube, ενώ έχει σπάσει το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών μέσα σε μόλις εννέα ημέρες κυκλοφορίας (9 – 18/3), δείχνει ακριβώς ποιον επέλεξε να κάνει μεγάλο και τρανό ο Κώστας Μπερτάκης. 

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip) - Hit Channel

Ο επιχειρηματίας, παράλληλα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, επενδύει εξίσου χρόνο και (πάρα πολλά χρήματα, πιστέψτε μας) στον νεαρό συνθέτη και καλλιτέχνη. Και το δείχνει εμπράκτως ότι έχει μεγάλα όνειρα για αυτόν, χωρίς να παραμένει απλά σε αφελείς ελπίδες και φρούδες υποσχέσεις . Αντ’ αυτού, όμως, τον ενισχύει ποικιλοτρόπως, τόσο στο κομμάτι της δισκογραφίας , όσο και στον κυρίαρχο ρόλο που του δίνει στα μαγαζιά του. Η αρχή έγινε πέρσι το καλοκαίρι στο Fantasia, όπου συστήθηκε στο κοινό της Αθήνας, αμέσως μετά ανηφόρισε ακόμη πιο δυνατός και βελτιωμένος στη Θεσσαλονίκη. Ενώ, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, από τα μέσα Απριλίου θα ξαναέρθει στο Fantasia, σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου. Εδώ ακριβώς θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του «μεγαλώματος» του Πέτρου, με δεδομένο βέβαια ότι ο Μπερτάκης έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις, να τον κάνει πια πρώτο άνδρα . Να μπορεί να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, να στηθεί τον επόμενο χειμώνα χωρίς στήριγμα κάποιου άλλου αστέρα της πίστας. 

Λέτε να τα καταφέρει τελικά ; Όλα συνηγορούσαν πως «ναι».

Διαβάστε επίσης : 

You May Also Like