Χανταμπάκης-Μπερδέσης : Αποκλειστικές δηλώσεις στο «PatraGossip» για τα δημοσιεύματα περί «αρπαχτής» στην Πάτρα

Σφοδρή επίθεση στους «εκλεκτούς» προσκεκλημένους της εταιρείας διοργάνωσης εκδηλώσεων Diamond Events , που φέρει τη σφραγίδα της Άννας Μαρίας Ρογδάκη και του Γιώργου Διαμαντόπουλου, εξαπέλυσε ο Νάσος Γουμενίδης, με αφορμή τα χρήματα που αξίωσαν και, εν τέλει, έλαβαν για να περπατήσουν στην πρωτότυπη «πασαρέλα» που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 21 Μαρτίου σε γνωστό ξενοδοχείο της Πάτρας.

Σε κείμενο υπό τον τίτλο «Για κλάματα! Χαντα-Μπερδέσης-Μαρτάκης για εξτρά στην Πάτρα» που έγραψε και δημοσίευσε στο blog του, ο γνωστός δημοσιογράφος «βάζει στο κάδρο» κατά κύριο λόγο τους Χανταμπάκη & Μαρτάκη και δευτερεύοντος τον Πατρινό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση. Σύμφωνα με τoν ίδιο, για το λόγο ότι «οι “χρυσές” εκείνες εποχές έχουν περάσει (μάλλον ανεπιστρεπτί), πλέον με …κατεβασμένα φτερά δεν κάνουν διακρίσεις στις επαγγελματικές προτάσεις που αποδέχονται».

Άμεση και ιδιαιτέρως καυστική ήταν η απάντηση εκ μέρους πολύ στενού συνεργάτη του πλέον πολυσυζητημένου πρώην παίκτη του Survivor 1 , δηλώνοντας στο «PatraGossip» : «Για να μπουν τα πράγματα στη σωστή τους βάση, στη βάση της αλήθειας, ξεκαθαρίζω πως δεν ισχύει τίποτα απ’ όσα γράφτηκαν. Ουδέποτε εστίασε ο Στέλιος στο οικονομικό όφελος της υποβληθείσας πρότασης της Άννας Μαρίας Ρογδάκη. Όχι γιατί είναι υπεράνω χρημάτων, αλλά ουσιαστικά θα υποβάθμιζε τον ίδιο μου τον εαυτό , όταν του ανακοινώθηκε ο φιλανθρωπικός σκοπός της εν λόγω πρωτοβουλίας. Δόξα το θεό, υπάρχουν δεκάδες άλλες περιστάσεις για να ενεργήσει προς ίδιον όφελος.  Κάποιοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι αντί να διασταυρώσουν την «είδηση» πριν την μετάδοση της, ως όφειλαν να πράξουν, εντούτοις  απέδειξαν πως προέχει για αυτούς η κλικοθηρία του διαδικτύου».

«Ήρθε η ώρα να πούμε τα πράγματα ανοιχτά και με το όνομά τους. Εγώ ήμουν αυτός που ενημέρωσα τον Χαντά για τον ιερό σκοπό. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, μου είπε ότι θα σταθεί στο πλευρό μας, κάθε φορά που υπάρχει άμεση ανάγκη και όχι μόνο όταν τον βολεύει. Σε συνέχεια της συζήτησης μας, σας διαβεβαιώνω ότι δεν αναφέρθηκε το παραμικρό για λεφτά, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής του στην Πάτρα ήταν αποκλειστικά δικά του», πρόσθεσε ο «δικός» μας -νικητής του Survival Secret-Τάσος Μπερδέσης … Και πρόσθεσε ότι σε άλλους περιζήτητους συμμετέχοντες των παιχνιδιών επιβίωσης πρέπει να γίνει η αναζήτηση για καιροσκόπους μαϊντανούς γλάστρες, αφού δεν έλειπαν και εκείνοι που ζήτησαν το εξωφρενικό ποσό των 10.000 ευρώ .

You May Also Like