Πέτρος Ιακωβίδης : Η επαλήθευση, η πρωτοφανής απήχηση και ο ερχομός στην Πάτρα

Χαιρόμαστε πολύ που μέσα από την δημοσιογραφική μας ιδιότητα επιβεβαιωνόμαστε. Χωρίς να θέλουμε να ευλογήσουμε τα γένια μας, έχοντας δημοσιεύσει άρθρα στο «PatraGossip» όπως το «Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Πέτρο Ιακωβίδη» (12 Μαρτίου του 2018), προσπαθήσαμε να εμβαθύνουμε πέραν του γεγονότος ότι νέο τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη πραγματικά σαρώνει, αφού μέχρι στιγμής καθηλώνει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. 

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι θεάσεις στο Youtube ανέρχονται σε κάτι παραπάνω από 600 χιλιάδες. Στατιστικό δεδομένο που, σύμφωνα με την τελευταία ανάρτηση στο instagram του παραγωγού του Σπύρου Ποταμόπουλου, του δίνει την πρωτιά. 

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό χθες το απόγευμα, ο ανερχόμενος λαϊκός τραγουδιστής με την ιδιαίτερη χροιά έρχεται να ξεσηκώσει το κοινό της Πάτρας στις 25 Μαρτίου . Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο κατάστημα W/EVENT στο Ρίο, στο πλαίσιο του καθιερωμένου πλέον Skordalia party , με οικοδεσπότες τον Δημήτρη Φούφουλα και τον Χάρη Παναγόπουλο.

Οι ίδιοι, να θυμίσουμε κλείνοντας, είχαν συνεργαστεί και παλαιότερα -ανήμερα της γιορτής του Αγίου Ανδρέα- για την έλευση του Ηλία Καμπακάκη. Κι αφού, εκ των πραγμάτων, κέρδισαν το στοίχημα , είπαν να το ξαναδικιμάσουν …

Φωτογραφία του Δημήτρης Φούφουλας.

You May Also Like