Οι άνθρωποι πίσω από τις «Αλήθειες» του Αργυρού

Το «PatraGossip» λέει πως δεν αρκεί να έχεις ένα τρομερό μυαλό σαν του κορυφαίου σήμερα επιχειρηματία της «νύχτας» Κώστα Μπερτάκη , αλλά για να φτάσει στον σκοπό του πρέπει να βρει τους κατάλληλους ανθρώπους στο κατάλληλο πόστο. Αν δεν εξασφαλίσεις δυναμικά κι υπεύθυνα άτομα για να κάνουν το όλο παιχνίδι, όπως παραδείγματος χάρη δημοσιογράφους για την κάλυψη της προβολής στα ΜΜΕ , δουλειά δεν κάνεις. Πρωταθλητισμό και υψηλές επιδόσεις δεν βλέπεις ούτε …με τα κιάλια. 

Ως εκ τούτου λοιπόν, για τα συγκεκριμένα καθήκοντα έχει βάλει μπροστινό τον εκδότη του newspistol.gr Χάρη Λεμπιδάκη. Ο οποίος συμμετέχει φέτος στην ιδιαίτερα επιτυχημένη σε τηλεθέαση εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star. Διόλου τυχαίο, επομένως, ότι στις 12.00 την αύριο, Παρασκευή 16 Μαρτίου , ο Κωνσταντίνος Αργυρός , το βαρύ πυροβολικό του εν λόγω ισχυρού παράγοντα στη βιομηχανία της διασκέδασης, θα παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη. 

Για να συνοψίσουμε πάντως και με βάση την εμπειρία μας, θα λέγαμε ότι όταν αναφερόμαστε σε τέτοια μεγέθη, τίποτα δεν είναι τυχαίο, αναπάντεχο. Τα πάντα, μα τα πάντα, είναι προκαθορισμένα αρκετές μέρες πριν. 

You May Also Like