Πλήρης επιβεβαίωση του PatraGossip από τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Πλήρης επιβεβαίωση στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του «PatraGossip» , αναφορικά με την ρου-ματ κίνηση του δραστήριου και ιδιαίτερα πετυχημένου επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη να αναλάβει την τύχη του Ακρωτήρι, που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στη διασκέδαση της Αθήνας, ίσως και το μεγαλύτερο στον τομέα του clubbing, παραχωρώντας την ίδια ώρα τα καλλιτεχνικά ηνία στον Κωνσταντίνο Αργυρό , προκύπτει από τις δύο τελευταίες αναρτήσεις του ονομαστού τραγουδιστή στα social media.  

Στο ρεπορτάζ του Ηλία Τσίπα στις 25 Φεβρουαρίου 2018, αναφέρεται:

Όχι μόνο δεν παραχώρησε την κυριότητα του Fantasia , όπως κάποιοι …γνωστοί-άγνωστοι εντέχνως και επιτηδείως φρόντισαν να διαρρεύσουν στην «πιάτσα της νύχτας», αλλά τους πιάνει και πάλι στον …ύπνο. Δείχνει ότι είναι ο πιο «ευφυής» , ανήσυχος, δραστήριος, δημιουργικός και πρωτοπόρος από όλους της συνομοταξίας του είδους του. Κάνει αυτό που ελάχιστοι περίμεναν. 

Βασική επιδίωξη του επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη , όπως αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή στο «PatraGossip» , δεν είναι σε ουδεμιά περίπτωση η πώληση ή οι «κολεγιές» με άλλους. Παρότι, η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας στο νυχτερινό «χάρτη». Αν επιχειρούσε κάτι τέτοιο, να αποφασίσει να δώσει προς «υιοθεσία» κάποια από τα ..παιδιά του -είτε λέγεται Φαντασία, είτε Αργυρός- ενώ η σχέση αυτή είναι μοναδική και ονειρεμένη, θα έδειχνε ξεκάθαρα πως αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές ασθένειες. Για πρώτη φορά, θα έδινε τροφή για αμφισβήτηση της πρωτιάς του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν είναι τελικά και τόσο άτρωτος όσο δείχνει . Όπως άπαντες πιστεύουν σήμερα. 

Βέβαια όλα αυτά που λέµε…θα είχαν νόημα αν βασιζόντουσαν σε πραγματική υπόσταση. Ωστόσο, πίσω από τη γελοιότητα, κρύβεται η μία και μοναδική αλήθεια, η οποία μεταφράζεται στην απόφαση του Κ.Μπερτάκη να θέσει υπό την κατοχή του το «Ακρωτήρι». Κινούμενος λοιπόν , κατά τις ίδιες πάντα πηγές, στο παρασκήνιο και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, μίσθωσε με συνοπτικές διαδικασίες το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας στο Ελληνικό. Το πλάνο του περιλαμβάνει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες, παραδίδοντας τα κλειδιά της διασκέδασης στον Κωνσταντίνο Αργυρό. Αυτό προβλέπεται να συμβεί μετά το πέρας της δίμηνης παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, όταν πια ο χειμώνας θα μας έχει αποχαιρετήσει. 

Εν τω μεταξύ , εκεί μετά το Πάσχα η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Πέτρος Ιακωβίδης θα μοιραστούν την ίδια επαγγελματική στέγη . Αυτή του Fantasia. 

Προς το παρών αυτά, για να μην ακούτε αυτούς που έχουν κάνει το ψέμα επάγγελμα.

You May Also Like