Διαβάστε Πρώτοι! Όλο το πλάνο της Πάολα έως και τον επόμενο χειμώνα

Παραδοσιακά , η έλευση του Μαρτίου σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για το φινάλε της χειμερινής σεζόν και την ίδια στιγμή, προετοιμάζεται το έδαφος για το επερχόμενο καλοκαίρι. Έτσι λειτουργεί η πλειοψηφία των μεγάλων ονομάτων της πίστας . Τουλάχιστον, αυτών που σέβονται τον εαυτό τους και κινούνται πάντα βάσει σχεδίου.

Η λογική αυτή, όπως όλα δείχνουν, διέπει την Πάολα. Πολλές οι πληροφορίες του «PatraGossip», αλλά στα γραφεία μας, μόλις τώρα, έφτασε η είδηση ότι έχουν προγραμματιστεί ήδη τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της κορυφαίας λαϊκής ερμηνεύτριας, που θα αποσαφηνίσουν απολύτως το τοπίο έως και τον επόμενο χειμώνα. Όπως μάθαμε λοιπόν, μετά το πέρας των εμφανίσεων της στο Έναστρον, που συνεχίζουν να «σπάνε ταμεία» με τον Γιώργο Μαζωνάκη, θα κάνει συναυλίες σε όλη την Ελλάδα. Στη συνέχεια, με χρονικό ορίζοντα τον Σεπτέμβρη , θα ανηφορίσει στη Θεσσαλονίκη και το Live Stage. 

Τέλος, επιχειρώντας να απαντήσουμε στο «αν η Πάολα θα είναι και του χρόνου στο Έναστρον του Κώστα Ματσίκα, δηλαδή αμέσως μετά την συμπρωτεύουσα», όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν πως «ναι». Κι ας είναι πολύ νωρίς ακόμη για τέτοιου είδους εκτιμήσεις . 

 

You May Also Like