Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Πολλές φορές ισχύει το «μια εικόνα χίλιες λέξεις». Η εικόνα του νέου τραγουδιού με τίτλο «Γέλα μου» του Πέτρου Ιακωβίδη, που, όπως όπως αναμενόταν,σαρώνει στις τάσεις του YouTube, έχοντας ξεπεράσει σε 1 μήνα τις 4.000.000 προβολές , δείχνει ακριβώς ποιον επέλεξε να κάνει μεγάλο και τρανό ο Κώστας Μπερτάκης. 

Πέτρος Ιακωβίδης - Γέλα Μου (video clip) - Hit Channel

Ο επιχειρηματίας, παράλληλα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, επενδύει εξίσου χρόνο και (πάρα πολλά χρήματα, πιστέψτε μας) στον νεαρό συνθέτη και καλλιτέχνη. Και το δείχνει εμπράκτως ότι έχει μεγάλα όνειρα για αυτόν, χωρίς να παραμένει απλά σε αφελείς ελπίδες και φρούδες υποσχέσεις . Αντ’ αυτού, όμως, τον ενισχύει ποικιλοτρόπως, τόσο στο κομμάτι της δισκογραφίας , όσο και στον κυρίαρχο ρόλο που του δίνει στα μαγαζιά του. Η αρχή έγινε πέρσι το καλοκαίρι στο Fantasia, όπου συστήθηκε στο κοινό της Αθήνας, αμέσως μετά ανηφόρισε ακόμη πιο δυνατός και βελτιωμένος στη Θεσσαλονίκη.

Ενώ, από την προηγούμενη βδομάδα ξαναβρίσκεται πια ως «πρώτος άνδρας» στο δημοφιλές νυχτερινό στέκι της Παραλιακής, σε μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία με την Νατάσα Θεοδωρίδου, που κέρδισε το στοίχημα της πρεμιέρας. Εδώ ακριβώς θα κριθούν πολλά σε ό,τι αφορά τη συνέχεια του «μεγαλώματος» του Πέτρου, με δεδομένο βέβαια ότι ο Μπερτάκης έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις, να τον κάνει πια πρώτο άνδρα . Να μπορεί να είναι αυτόνομος και ανεξάρτητος, να στηθεί τον επόμενο χειμώνα χωρίς στήριγμα κάποιου άλλου αστέρα της πίστας. 

Λέτε να τα καταφέρει τελικά ; Όλα συνηγορούσαν πως «ναι».

Διαβάστε επίσης : 

You May Also Like