«Με την ίδια συνταγή» η επίσκεψη της Νατάσας Θεοδωρίδου στον Αργυρό | Φωτογραφίες & Βίντεο

«Βλέπετε, είναι από τους τύπους εκείνους που ναι μεν επιδιώκει, τολμά, ρισκάρει και δεν τον φοβίζει ακόμα και το γεγονός ότι μπορεί να χάσει, ωστόσο γνωρίζει ότι δεν αλλάζει η συνταγή της επιτυχίας . Πρέπει να είναι ρεαλιστής. Η προσέγγιση και η φιλοσοφία του εφόσον εκ των πραγμάτων αποφέρει τα θεμιτά αποτελέσματα, και με το παραπάνω, θα λέγαμε, παραμένει η ίδια. Απλώς προσαρμόζεται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Παλαιότερα, αφορούσε βεβαίως τον Παντελίδη, τον Καρρά , την Πάολα, τον Μαζωνάκη, ενώ τη δεδομένη στιγμή τον Αργυρό και τον Ιακωβίδη!».

Διαβάστε επίσης : Όλο το παρασκήνιο πίσω από το «Λάθος» του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Νατάσας Θεοδωρίδου -Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Τα παραπάνω έγραψε στις 5 Μαρτίου το «PatraGossip» (ΕΔΩ) και ο συλλογισμός επιβεβαιώθηκε χθες βράδυ , σε νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης που προελαύνει από την προηγούμενη βδομάδα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Η Νατάσα Θεοδωρίδου είχε κάθε λόγο να τον επισκεφθεί. Αν δεν το έχετε καταλάβει , η ίδια πετυχημένη συνταγή ακολουθείται κάθε φορά που κάποιος αστέρας της πίστας προσχωρεί στον Κώστα Μπερτάκη. Τον γνωστό επιχειρηματία που μόλις σε μια 10ετία έγινε κυρίαρχος της νύχτας. Σε πρώτο βαθμό, γνωστοποιείται η σύναψη της συνεργασίας δια μέσου δελτίου τύπου, ενώ αμέσως μετά ξεκινάει η πολυεπίπεδη προώθηση. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του ανωτέρω καλοσχεδιασμένου σχεδίου προκύπτουν τα αποκλειστικά πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του Newspistol.com και ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Και απλά ο Μπερτάκης , υπό την παρέα του πολυσχιδή σκηνοθέτη Κωνσταντίνου Ρήγου, παρακολουθεί ακριβώς από πίσω τα τεκταινόμενα που ο ίδιος έχει προσχεδιάσει. 

 

You May Also Like