Η Αθηνά του Power of Love πρωταγωνίστρια σε βίντεο κλιπ τραγουδιστή , που κάνει την διαφορά στη νυχτερινή Πάτρα ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθούμε όλοι το τρυφερό ειδύλλιο που εκτυλίσσεται ανάμεσα στην Αθηνά Χρυσαντίδου και τον Δώρο Παναγίδη στο Power of Love. Υπάρχουν όμως πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε καλά για την όμορφη παίκτρια του παιχνιδιού.

Για παράδειγμα, δεν γνωρίζουν πολλοί πως η Αθηνά, η οποία είναι μοντέλο, έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ και μάλιστα πασίγνωστου και πολύ αγαπημένου τραγουδιού. Πρόκειται για το “Τελειώσαμε εδώ” που τραγουδούσε κάποτε ο Γιώργος Μαζωνάκης και έγινε τεράστια επιτυχία και πρόσφατα επανέφερε στην επικαιρότητα ο Άκης Δείξιμος. Ο οποίος, σημειωτόν, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ του «PatraGossip», θα πορευτεί επαγγελματικά το επόμενο διάστημα ανάμεσα στον Μαζώ και το Χάραμα, στην Πάτρα. (Διαβάστε αναλυτικά). Όλα και όλοι τελικά με κάποιον τρόπο συνδέονται μεταξύ τους.

Στο βίντεο κλιπ πάντως, η όμορφη Αθηνά πρωταγωνιστεί και μάλιστα εμφανίζεται ξαπλωμένη σε κρεβάτι και φορώντας μόνο τα… απολύτως απαραίτητα.

Απολαύστε την εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

Και δεύτερος Πατρινός στο Power of Love- Δεν θα πιστεύετε ότι αυτός μπαίνει στο παιχνίδι– Αποκλειστικές εικόνες & βίντεο

Power of Love : Σας θυμίζει κάτι ο Ανδρέας; Κι όμως, δεν φαντάζεστε που τον έχουμε ξαναδεί πριν στην Πάτρα! (εικόμες)

Πάτρα : Με ποιον λαϊκό τραγουδιστή είχε χρόνια σχέση η Άννα Λορένη του Power of Love ;

Μόνο εδώ. Η ταρίφα των παικτών του «Power of love». Πόσα παίρνουν;

You May Also Like