ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι αλλάζει το φετινό καλοκαίρι για τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Του Ηλία Τσίπα

Στη περίπτωση του Κωνσταντίνου τα πάντα είναι καθορισμένα. Ρυθμισμένα έτσι, ώστε όχι μόνο να διατηρήσει την παρούσα κυρίαρχη θέση στην διασκέδαση, την ανέκαθεν βαριά βιομηχανία, αλλά επιπλέον να έχει διάρκεια και βάθος. Απαραίτητα εργαλεία για την επίτευξη του σκοπού αυτού, να μεγαλώσει και να εξελιχθεί μουσικά ο Αργυρός , είναι πρωτίστως η επιλεγμένη δισκογραφία, δευτερευόντως αλλά με εξίσου καταλυτική σημασία η ολοκληρωμένη επικοινωνιακή στρατηγική, καθώς ακόμη και τα νυχτερινά κέντρα που θα τον φιλοξενήσουν. 

Για όλα αυτά έχει φροντίσει και προνοήσει ο Κώστας Μπερτάκης. Ο γνωστός επιχειρηματίας που ότι πιάνει στα χέρια του γίνεται «χρυσός».  Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη διαδρομή του, ακόμα και το ονοματεπώνυμό του επηρεάζει τον τρόπο που τον αντιμετωπίζουν οι άλλοι, τον τρόπο που σκέφτονται για αυτόν, το πως αντιδρούν όταν τυχαίνει να τον δουν από μακριά. Πάντως , αυτό που τον κάνει ιδιοφυή ή και ξεχωριστό, δεν είναι απλά τα γονίδια και ο μηχανισμός που τον περιβάλει . Γιατί και ο Κοντόπουλος όταν ανέλαβε τον εν λόγω τραγουδιστή επιστράτευσε το δικό του σύστημα και κύκλωμα. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν δικαίωσε τη φήμη και το όνομα του. Την στρατηγική επένδυση του. Μόνο όταν ο Αργυρός περιήλθε στα χέρια του κύριου Μπερτάκη εκτοξεύτηκε προς την κορυφή. Και ξέρετε γιατί; Διότι δεν περιορίζεται επί του παρόντος, αλλά στο μυαλό του θα διαβάσεις το μέλλον. Την επόμενη μεγάλη «μπίζνα  . Η κατανόηση του σκεπτικού του ίσως να βρίσκεται σε ένα από τα σοφά αποφθέγματα του Αριστοτέλη Ωνάση :  «μετά από κάποιο σημείο, «τα λεφτά δεν έχουν πια σημασία. Παύουν να είναι ο σκοπός. Το παιχνίδι είναι αυτό που μετράει».

Κώστας Μπερτάκης

Η ρήση αυτή φαίνεται πως μετουσιώνονται σταδιακά σε πράξη δια μέσω της απόφασης του να αγοράσει το «Ακρωτήρι».Όπως αναρτήθηκε κατ’ αποκλειστικότητα από το «PatraGossip», στο οπλοστάσιο του διορατικού και συνεσταλμένου Κρητικού «big boss» της νύχτας ενσωματώθηκε και το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας. (Διαβάστε αναλυτικά). Το συγκεκριμένο φιλόδοξο πρότζεκτ θα στηθεί πάνω στον Αργυρό . Τι σηµατοδοτεί αυτό; Ότι για όλη τη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού θα είναι μόνιμος κάτοικος Αθηνών. Τέλος οι συναυλίες που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης και της Πάτρας, πλην όμως 3ων μεγάλων event.  Σε νησιά μόνο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- ΜΟΝΟ ΕΔΩ: Νέο “ηχηρό deal με αναβάθμιση των σχέσεων Μπερτάκη-Θεσσαλονίκη

Όλο το παρασκήνιο πίσω από το «Λάθος» του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Νατάσας Θεοδωρίδου -Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Κάτι παραπάνω από «σαρωτικός» στην πρεμιέρα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Απέδειξε πως πλέον είναι …τρομερά μεγάλος (pics-video)

Η κίνηση- ματ του Αργυρού που “κανείς δεν ξέρει”

You May Also Like