Και δεύτερος Πατρινός στο Power of Love- Δεν θα πιστεύετε ότι αυτός μπαίνει στο παιχνίδι– Αποκλειστικές εικόνες & βίντεο

Στο σπίτι της αγάπης, η συμπεριφορά της Στέλλας Μιζεράκη, έχει προβληματίσει τους άντρες του σπιτιού, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν ενδιαφέρεται για κάποιον, απλά παίζει.

Μάλιστα , ο Σωκράτης είπε μεταξύ άλλων ότι η Στέλλα είναι επαγγελματίας ηθοποιός. Ενώ ο Νίκος, δήλωσε για το νέο φλερτ της παίκτριας με τον Πάνο, ότι είναι στο ίδιο έργο θεατές, αφού τα ίδια έκανε και με εκείνον την προηγούμενη εβδομάδα.

Αυτά παρακολουθήσαμε στο Gala της Παρασκευής. Απ’ ό,τι φαίνεται , πάντως, ενώ το νέο αμφιλεγόμενο ριάλιτι του ΣΚΑΙ έχει καταφέρει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικούς υποστηρικτές και φανατικούς εχθρούς, διπλασιάζονται οι παίκτες από την Πάτρα. Ειδικότερα, όπως πληροφορείται κατ’ αποκλειστικότητα το  «PatraGossip» , ο Σωτήρης Τραχάνης θα κάνει την εμφάνιση του από το επόμενο επεισόδιο.

Ο ίδιος μέχρι στιγμής δεν έχει ανεβάσει εικόνες του στα social media , αλλά εμείς εξασφαλίσαμε αποκλειστικές εικόνες για εσάς . Δείτε παρακάτω :

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΔΩ 

Αξιοσημείωτο δε είναι ότι κατά το παρελθόν, όπως θα θυμάστε, κατάφερε να τραβήξει -ξανά-τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του … λόγω της απίστευτης ομοιότητας με τον τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο. 

Power of Love : Σας θυμίζει κάτι ο Ανδρέας; Κι όμως, δεν φαντάζεστε που τον έχουμε ξαναδεί πριν στην Πάτρα! (εικόμες)

Πάτρα : Με ποιον λαϊκό τραγουδιστή είχε χρόνια σχέση η Άννα Λορένη του Power of Love ;

Μόνο εδώ. Η ταρίφα των παικτών του «Power of love». Πόσα παίρνουν;

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΧΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΧΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΧΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΡΑΧΑΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ

You May Also Like