Αντώνης Ρέμος : Έκανε τη δουλειά στην Πάτρα και απολαμβάνει τον καφέ του με ξανθιά παρουσία

Αφού εκπλήρωσε τα επαγγελματικά του καθήκοντα χθες βράδυ στην Πάτρα με τη μέγιστη δυνατή αποδοτικότητα, γύρισε πίσω στη βάση του. 

Ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής , Αντώνης Ρέμος , αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες συμπολίτες μας που έδωσαν το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού στο W/Event. Έτσι, μετά την περσινή φιέστα της Παναχαϊκής και την μετέπειτα καλοκαιρινή του συναυλία στο Volcano, για τρίτη συναπτή φορά και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα αποτέλεσε ξανά πόλο έλξης . Ακόμη, λοιπόν , μια επιβεβαίωση ότι θεωρείται μια κατηγορία μόνος του…και όχι άδικα!

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως, καθώς εστιάζοντας στο σήμερα και το τώρα, πίνει το καφεδάκι του στο Opus. Στην επιχείρηση καφέ που διατηρεί στη Γλυφάδα. Αυτό προκύπτει από το κοινό στιγμιότυπο που διοχέτευσε στο facebook η συνάδελφος του, Αθηνά Ιωάννου. Η φιλία αυτή μετράει 22 χρόνια, με την ξανθιά καλλονή από την Θεσσαλονίκη που δεν έχει παρά λίγες μόνο μέρες που ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο «Συγγρού», στην Αθήνα, να αναφέρει ως λεζάντα :  «22 χρόνια δυνατής φιλίας!!! Πόσο σ αγαπώ για τη στήριξη σου και για τις συμβουλές σου». 

Ιδού :

 

You May Also Like