Αναγκαστική «μετακόμιση» μέρος δεύτερο: Δείτε που χτίζεται το νέο «κορυφαίο» θερινό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας!

Η αποκάλυψη του «PatraGossip» πως , κορυφαίο-ίσως το πιο κορυφαίο- θερινό κέντρο διασκέδασης της Πάτρας, πιθανολογείται ότι για πρώτη φορά στην μακροχρόνια και συνάμα εξαιρετικής ποιότητας πορεία του θα αλλάξει βάση , όπως αναμενόταν συζητήθηκε δεόντως και τάραξε τα νερά στην «πιάτσα» της νύχτας. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. (Θυμηθείτε εδώ).

Και παρότι κάποιοι αποπειράθηκαν να αποδημήσουν τη σημασία των όσων αναφέρουμε, ωστόσο για πολλοστή φορά ανταποκρινόμαστε πλήρως στην πραγματικότητα. Η είδηση είναι διασταυρωμένη από δυο έγκυρες πηγές, σύμφωνα με τις οποίες η διαδικασία για τη μεταφορά σε ιδιόκτητο οικόπεδο στην περιοχή του δήμου Βραχνέικων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι εργασίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα, ενώ το τελικό αποτέλεσμα δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από την πρώτη και τόσων χρόνων χαρακτηριστική διακοσμητική όψη της επιχείρησης. 

Υστερόγραφο : Παράτολμο το εγχείρημα, που σαφέστατα εγείρει την περιέργειά μας, καθώς υπάρχει ενδιαφέρουσα πλοκή, εκπλήξεις και μπόλικο μυστήριο.

You May Also Like