Όλο το παρασκήνιο πίσω από το «Λάθος» του Κωνσταντίνου Αργυρού και της Νατάσας Θεοδωρίδου -Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Εφόσον και επίσημα η Νατάσα Θεοδωρίδου πέρασε «στα χέρια» του Κώστα Μπερτάκη (Θυμηθείτε εδώ), το περιμέναμε και πρέπει να το ομολογήσουμε! Αναφερόμαστε στην γνωστοποίηση της είδησης, πως η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια «σμίγει» δισκογραφικά με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Οι δυο τους ενώνουν δυνάμεις και φωνές στη συνεργασία της χρονιάς, στο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «Λάθος Μου», που το υπογράφει μουσικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός  και οι στίχοι είναι του Λευτέρη Κιντάντου.

Το πιο ενδιαφέρον πάντως της εξέλιξης αυτής , είναι ότι ο Κωνσταντίνος σε μία από τις σπάνιες στιγμές που επιδεικνύει το ταλέντο του ως δημιουργός, καθότι διαθέτει την επάρκεια μουσικών γνώσεων. Την ενορχήστρωση του κομματιού κάνει ο Παναγιώτης Μπρακούλιας με τον Κωνσταντίνο Αργυρό όπως και την παραγωγή. 

Το «Λάθος Μου» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα από τις 12 Μαρτίου. Κυκλοφορεί επίσημα τη Δευτέρα 19 Μαρτίου από τη Heaven Music και την Panik Platinum.

Συνάμα, όπως αναφέραμε στον πρόλογο, γιατί εδώ είναι όλη η ουσία , η μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου παίρνει τα ηνία από τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Fantasia». Ακριβώς στο σημείο αυτό, αποδεικνύεται η σπουδαιότητα του αποκλειστικού ρεπορτάζ του «PatraGossip» (Θυμηθείτε εδώ) …για τις στοχευμένες ανακρίβειες περί πώλησης του νυχτερινού κέντρου της παραλιακής. Γιατί στη τελική, ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι έχει βάση το σενάριο αυτό, γίνεται κατανοητό αυτομάτως ότι δεν θα είχε δώσει τα χέρια με τον κύριο Μπερτάκη. Αν δεν είχε λάβει πρώτα τις απαραίτητες εγγυήσεις από την πλευρά του διορατικού και προσηλωμένου επιχειρηματία. Η ασφάλεια και η διασφάλιση αυτή αντικατοπτρίζεται αφενός στη συνύπαρξη επί σκηνής με τον Πέτρο και αφετέρου στο ντουέτο με τον Αργυρό. 

Ακούστε το τeaser του κομματιού : 

You May Also Like