Κατήγγειλαν πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό που πάρκαρε στο πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου – Η πρώτη του αντίδραση

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το πρωί της Κυριακής στην Πάτρα η παρουσία πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού… Ενώ δεκάδες άνθρωποι περπατούσαν ή έπιναν τον καφέ τους στα καταστήματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου με τα παιδιά τους να παίζουν στον πεζόδρομο , είδαν ξαφνικά ένα φορτηγάκι να μπαίνει στο πεζόδρομο από την οδό Πατρέως.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες έμειναν άναυδοι βλέποντας ποιός είναι ο οδηγός ! Επρόκειτο για πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό ο οποίος εισήλθε παρανόμως στον πεζόδρομο και φυσικά στάθμευσε παράνομα . Ο άνδρας κατέβηκε από το φορτηγάκι και μπήκε σε κτίριο. Η ώρα περνούσε και ο ηθοποιός δεν κατέβαινε. Αγανακτισμένοι πολίτες από την στάση του ηθοποιού, που όχι μόνο μπήκε σε πεζόδρομο αλλά δεν είχε καν την ευαισθησία να απομακρύνει το φορτηγάκι εντός λίγων λεπτών ειδοποίησαν την αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα , αστυνομικοί φθάνουν στο σημείο και ακολουθούν τα νόμιμα, κόβουν κλήση για παράνομη στάθμευση και φυσικά αφαιρούν τις πινακίδες από το φορτηγάκι. Μετά από ώρα ο ηθοποιός κατεβαίνει από το κτίριο και διαπιστώνει πώς του έχουν κόψει κλήση και του έχουν πάρει τις πινακίδες. Εμφανώς εκνευρισμένος…παίρνει στα χέρια του την κλήση και αμέσως μετά βγάζει το κινητό του και παίρνει τηλέφωνο.

Αμέσως μετά μπαίνει στο φορτηγάκι, κάνει όπισθεν και βγαίνει από τον πεζόδρομο….Λίγη ώρα αργότερα επιστρέφει πεζός και ξαναμπαίνει στο κτίριο. Αξίζει να σημειωθεί πώς ο ηθοποιός με την στάση σου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων αφού δεκάδες πολίτες κατέκριναν την συμπεριφορά του .Τα σχόλια φυσικά δεν ήταν καθόλου κολακευτικά….

πηγή : achaianews.gr

You May Also Like