Μόνο εδώ: Σε ξέφρενους ρυθμούς Βέρτη χθες βράδυ ο Γιώργος Βελισσάρης και άλλοι Πατρινοί [βίντεο]

Αν όχι πάντα, αλλά σε μεγάλο ποσοστό περιπτώσεων, η επιτυχία ενός εγχειρήματος διακρίνεται από μικρές λεπτομέρειες.  Σε ένα τέτοιο γεγονός θα αναφερθούμε , που συνέβη χθες, βράδυ Κυριακής 4 Μαρτίου, σε πολύ γνωστό καλλιτεχνικό στέκι της Αθήνας , που προΐσταται ο Νίκος Βέρτης και διευθυντικά καθήκοντα έχει ο Πατρινός επιχειρηματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης. 

Όπως θα δείτε και μόνοι σας στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το «PatraGossip», παρευρέθηκε , μεταξύ δεκάδων επωνύμων και... χιλιάδων ανωνύμων…, και ο διάσημος πλέον Γιώργος Βελισσάρης. Μια μέρα αφότου ολοκλήρωσε τις πολύ πετυχημένες εμφανίσεις σου στο Voice και μετρώντας ήδη αντίστροφα για το Ντουμπάι, αυτή τη φορά από διασκεδαστής έγινε θαμώνας. Δεν ήταν μόνος του, πως θα μπορούσε άλλωστε, αλλά συνοδευόταν από την γυναίκα , την κόρη του και άλλα πολύ κοντινά του άτομα . Συνάδελφοί του κατ’ εξοχήν, με προεξέχουσα την Ματίνα Μέρη .

Επιπλέον, στο ίδιο τραπέζι βρέθηκε και ο επιχειρηματίας που συνεργάζεται στενά τα τελευταία χρόνια στον νυχτερινό χάρτη της πρωτεύουσας. Εδώ ακριβώς έγκειται και η ουσία του τρόπου που ξεκινήσαμε τον πρόλογο του εν λόγω άρθρου. Γιατί αν η κολεγιά τους δεν ήταν ιδανική, πως θα γλεντάγανε παρέα…

Αξίζει να αναφερθεί επίσης, ότι , λίγο αργότερα, η παρέα μεγάλωσε ακόμη περισσότερο με την προσθήκη του συντοπίτη Λεωνίδα Λεών ! Εν κατακλείδι, συμπεραίνουμε ότι, την… τιμητική τους είχαν χθες οι Αχαιοί στον Βέρτη.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 

You May Also Like