Φωτογραφίες που θυμίζουν άλλες εποχές: Αυτοί είναι οι Πατρινοί που έκαναν «μεγάλη ζημιά» στον Αργυρό

Αδιαμφισβήτητα το πρώτο δείγμα του Κωνσταντίνου Αργυρόυ στη νύχτα της Θεσσαλονίκης,  συζητήθηκε όσο τίποτα άλλο τα τελευταία εικοσιτετράωρα στα μέσα μαζικής ενημέρωσης αλλά και στα social media, αφού ο άτυπος διαγωνισμός του «ήμουν και εγώ στον Αργυρό» τέθηκε σε ισχύ και οι διάφοροι «νυχτόβιοι» και «γλεντζέδες» πελάτες διαγωνίστηκαν για το «ποιος θα πετάξει τα πιο πολλά». Ο τιμοκατάλογος της βραδιάς ήταν αναπόσπαστο κομμάτι στα διάφορα ρεπορτάζ που «πάσαραν» οι πολλοί. (Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του  «PatraGossip»)

Όπως έχουμε ξαναγράψει , το συγκεκριμένο σπορ δεν απευθύνεται στους πολλούς, στη μάζα, αλλά αποκλειστικά και μόνο στους σε αυτούς οι οποίοι έχουν πολλά μηδενικά στους λογαριασμούς τους, αφού το αντίτιμο των πρώτων τραπεζιών θέλει γερό πορτοφόλι. Τέτοιου είδους άτομα από την Πάτρα παρευρέθηκαν χθες, βράδυ Σαββάτου, και κατά κύριο λόγο την Παρασκευή, ανήμερα της πρεμιέρας του καλλιτέχνη του Κώστα Μπερτάκη … και άρχισαν να τον ραίνουν με λουλούδια.

Όσο για το highlight , ήταν όταν ο Κωνσταντίνος αρχικά αναφώνησε: «Έλα , η Πάτρα, που είναι η Πάτρα ; », συμπληρώνοντας αμέσως μετά «Αντέχω κι άλλο». Και η «ζημιά» που έκαναν είναι πολύ μεγάλη…Μάλιστα, όπως είμαστε  σε θέση να γνωρίζουμε,  φημολογείται πως ανέρχεται στο ποσό των 10.000 ευρώ. 

Λέτε η ιστορία να επαναληφθεί και στην επερχόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση του Αντώνη Ρέμου για την Πέμπτη 08.03.2018 στο W/Events ; Είναι πιθανό, ίσως γιατί πολύ απλά είναι οι ίδιοι τύποι που ηθελημένα  επιδιώκουν να έχουν νταραβέρια και με τους αστέρες της πίστας. 

Φωτογραφία του χρήστη KONSTANTINOS ARGIROS.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

You May Also Like