Η παρ’ ολίγον συνύπαρξή Πάριου-Νταλάρα που πρώτη φορά θα διαβάσετε

Στο σημείο που βρίσκεται, στην κορυφή της «νύχτας» γιατί αυτή είναι η αλήθεια, ξέρει ότι πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και επιλεκτικός στις κινήσεις του. Αυτό δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην τεράστια δυναμική που προσέδωσε πρωτίστως στον Κωνσταντίνο Αργυρό και δευτερευόντως στον Πέτρο Ιακωβίδη, αμέσως με το που τους …πήρε στα χέρια του, αλλά και από κάτι ακόμη. Από μια ιστορία , που αφορά το «Teatro Music Hall», την ναυαρχίδα των επιχειρηματικής δραστηριοποίησης του Κώστα Μπερτάκη στην βιομηχανία της διασκέδασης…και που βλέπει για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Και ξέρετε γιατί αποφασίσαμε να μιλήσουμε τη δεδομένη χρονική στιγμή ; Μα, για να αναδείξουμε και αυτή την κατηγορία των επιτυχημένων ανθρώπων, των πραγματικά εξαίρετων επαγγελματιών, που ναι μεν κινούν ολοκληρωτικά τα νήματα στον τομέα ειδίκευσης τους, ωστόσο δεν εφησυχάζουν, δεν επαναπαύουν ποτέ. Προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο! Να δημιουργήσουν νέα προϊόντα, τα οποία θα απευθύνονται για όλους τους καταναλωτές, αλλά και σε όλες τις ηλικίες. 

Και αυτό ακριβώς προσπάθησε να πετύχει ο κος Μπερτάκης στην αρχή της σεζόν. Παράλληλα με το Φαντασία, που το τιμόνι είχε δοθεί στον κ.Αργυρό και, όπως απεδείχθη, για 6.5 μήνες έσπασε όλα τα ρεκόρ προέλευσης κόσμου, κινήθηκε για κάτι πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «PatraGossip», είχε συμφωνήσει πλήρως με τους Γιάννη Πάριο & Γιώργο Νταλάρα να «μοιραστούν» τη σκηνή του Teatro, ωστόσο το deal χάλασε την τελευταία στιγμή. Μάλιστα, για έναν εντελώς αστάθμητο παράγοντα. 

Να και κάτι που δεν ξέρατε …

Σε κάθε περίπτωση,πάντως, αποκλείεται το ενδεχόμενο για δεύτερο συναπτό χειμώνα να παραμείνει κλειστό το νυχτερινό κέντρο στις Τζιτζιφιές . (Διαβάστε αναλυτικά)

You May Also Like