Κάτι παραπάνω από «σαρωτικός» στην πρεμιέρα του ο Κωνσταντίνος Αργυρός – Απέδειξε πως πλέον είναι …τρομερά μεγάλος (pics-video)

Του Ηλία Τσίπα

Κατά κάποιο τρόπο, ξέραμε και ήμασταν βέβαιοι ότι η χθεσινοβραδινή πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Θεσσαλονίκη, στη μοναδική Βασίλισσα του Βορρά, θα έσπαγε ταμεία. Η πραγματικότητα όμως , ξεπέρασε κατά πολύ τις αρχικές προσδοκίες , όχι μόνο τις δικές μας αλλά αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ακόμη και του Κώστα Μπερτάκη. Του ανθρώπου που δεν φοβήθηκε να τον πιστέψει και να τον «χτίσει». Μάλιστα, σε μια αρκετά (από πολλές απόψεις) δύσκολη εποχή . Δεν ήταν μόνο η οικονομική κρίση που επισκίαζε -και επισκιάζει έως και σήμερα- τα πάντα, αλλά το πιο σημαντικό απ’ όλα αφορούσε την περίοδο που συνέπεσε. Αμέσως μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη…Αυτό το λέει όλα ! Συνάμα μαρτυρά το ρίσκο και την αβεβαιότητα ως προς την επένδυση του πολυμήχανου επιχειρηματία .Το τελικό αποτέλεσμα, πάντως , σαφέστατα και δικαιώνει την επιλογή του. 

Βέβαια, τα έχουμε ξαναπεί αυτά.  Ας τα αφήσουμε προς το παρόν και ας εστιάσουμε στην ουσία της υπόθεσης, που αφορά τα πεπραγμένα της χθεσινής βραδιάς. Μιας βραδιάς που επισκιάστηκε και στιγματίστηκε όχι τόσο από τα 1800 άτομα που κατέκλυσαν το Vogue, παρότι το στατιστικό στοιχείο είναι από μόνο του εντυπωσιακό, αλλά κυρίως από τα αμέτρητα λουλούδια . Το κατόρθωμα του – ομολογουμένως πιο επιτυχημένου Έλληνα καλλιτέχνη της γενιάς του- αποκτάει ακόμη μεγαλύτερη αξία και σπουδαιότητα, αν αναλογιστούμε ότι σημειώνεται σε μια εποχή που οι επιχειρηματίες δεν βγάζουν ούτε τα έξοδα από την «σοδιά» των λουλουδιών του Σαββατοκύριακου. Μιας και ο πολύς κόσμος δεν πετάει όχι λουλούδι… ούτε κοτσάνι- αυτός πάει κόντρα. Κόντρα σε όλα από μικρός.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

Απόδειξη; Τα ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το nerwspistol.gr. Ο Κωνσταντίνος κάποια στιγμή , που όλη η πίστα ήταν ένα… βουνό από λουλούδια , έφτασε στο σημείο να … σκαρφαλώνει για να βρεθεί ενώπιον του κοινού και να τραγουδήσει. Οφείλουμε, πάντως , εδώ να τονίσουμε, ότι το μεγαλύτερο κατόρθωμα του τραγουδιστή αυτού, είναι ότι έκανε τον κακό χαμό εκεί στο πρώτο πρόγραμμα, που ο κόσμος είναι ακόμη «παγωμένος», τα τραγούδια δεν είναι τόσο ρυθμικά… μιας και η κλιμάκωση του εκάστοτε προγράμματος γίνεται αργότερα στο δεύτερο λαϊκό.

Η παραμονή του στη συμπρωτεύουσα είναι εξ αρχής προγραµµατισµένη να διαρκέσει 2 μήνες, Εν συνεχεία, επιστρέφει ξανά στην Αθήνα, μόνο που αυτή τη φορά δεν θα τον απολαύσουμε στο συνηθισμένο του στέκι, το «Φαντασία», μα στο «Ακρωτήρι». Ναι, καλά ακούσατε. Σε αυτή την αποκάλυψη είχε προβεί το «PatraGossip», στο προ ημερών άρθρο υπό τον τίτλο «Όλο το παρασκήνιο -Στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη και το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας». 

Κλείνοντας, σας παραθέτουμε χειροπιαστό υλικό που υποστηρίζει και επιβεβαιώνει πανηγυρικά τα αναφερόμενα.

Φωτογραφία του χρήστη CLUBVOGUE.

You May Also Like