Αποκλειστικό! Στο Λιμάνι της Καλαμάτας το πολυτελές γιοτ του πρίγκιπα …Και ετοιμάζεται να «ξαναδέσει» στην Πάτρα

Το πρωί της Πέμπτης στο λιμάνι της Καλαμάτας έφτασε το «Elegant 007» , το οποίο  τώρα που το ξαναβλέπουμε καλύτερα… κάτι μας θυμίζει. Και ο λόγος είναι ότι ανήκει στον πρίγκιπα της Σαουδικής Αραβίας , που έφτασε στην Πάτρα για να διασκεδάσει στο Πατρινό καρναβάλι και …φεύγοντας άφησε πίσω του διαδόσεις και φήμες να αιωρούνται. (Θυμηθείτε εδώ)

Και σε ποιον δεν έκανε εντύπωση το υπερπολυτελές γιοτ μήκους 70 μέτρων που είχε αγκυροβολήσει στην Mega Yacht της λιμενικής ζώνης, μπροστά από τον επιβατικό σταθμό του Π.Καννελόπουλος. Όπως, πάντως, ανέφερε το ρεπορτάζ του «PatraGossip», γιατί εμείς πριν γράψουμε κάτι πάντα το ερευνούμε…είχε μισθωθεί από την Αθήνα. (Θυμηθείτε εδώ).

Τώρα, προς έκπληξη πολλών, επικαλούμενη καλά πληροφορημένη πηγή από το περιβάλλον του βαθύπλουτου κροίσου , η ιστοσελίδα μας αναφέρει ότι, θα ξαναεπιστρέψει στην Πάτρα τις επόμενες ημέρες.

Στο μεσοδιάστημα, στην δημοσιότητα έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από το Elegant. Διαθέτει 15 καμπίνες και πλήρωμα 31 ατόμων.

Επίσης διαθέτει ένα ηλιόλουστο κατάστρωμα 250τ.μ. με πισίνα για 12 άτομα.

Το εσωτερικό, που σχεδιάστηκε από τον Lally Poulia, φιλοξενεί 30 άτομα σε 15 πολυτελείς αίθουσες εκδηλώσεων – μια κύρια σουίτα στο κατάστρωμα, μια VIP σουίτα, οκτώ καμπίνες στο κύριο κατάστρωμα και πέντε ακόμα καμπίνες στο κάτω κατάστρωμα.

Τα δωμάτια περιλαμβάνουν τραπεζαρία με στυλ διακόσμησης, κύριο σαλόνι που ανοίγει πίσω από ένα κατάστρωμα 88τ.μ. και ένα δεύτερο σαλόνι στο κατάστρωμα γέφυρας.

Υπάρχει επίσης γυμναστήριο, σαλόνι ομορφιάς, αίθουσα μασάζ και σάουνα, τζακούζι, γυμναστήριο.

You May Also Like