Γιώργος Βελισσάρης : Το φινάλε, το flashback της… γκρίνιας και η σημερινή συνάντηση

Μετά από ακόμη μια επιτυχημένη σεζόν στο πιο απαιτητικό κοινό των τελευταίων ετών στον «χάρτη» της Αθήνας για νυχτερινή ζωή, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιώργoς Βελισσάρης ρίχνει αυλαία με δύο τελευταίες εμφανίσεις επί σκηνής του «Voice».

Ο ίδιος με σχετικό του ποστ από τα social media αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, ευχαριστώντας όλους τους συνεργάτες του και προπαντός τον κόσμο για την απλόχερη στήριξη που του περεχεί. Όχι, μόνο φέτος, αλλά γενικότερα όλα τα τελευταία χρόνια, που ανελλιπώς τον ακολουθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας . Οπουδήποτε με δύο λόγια καλεστεί να παραστεί για επαγγελματικό σκοπό. 

Ιδού τι γράφει από την προσωπική του σελίδα στο facebook :

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν έτσι τελειώνει και αυτό το τριήμερο αυτή η επιτυχημένη και υπέροχη συνεργασία με συναδέλφους,αφεντικά και προσωπικό. Όλο αυτό το χρωστάω σε όλους εσάς που τόσα χρόνια με στηρίζετε με την αγάπη σας και την παρουσία σας,άρα ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς και ειδικά φέτος με τις δυσκολίες που υπάρχουν μας στηρίξατε όσο τίποτα άλλο!!!!».

Πάντως , αξίζει να θυμηθούμε ότι όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι. Δείτε τι έχει γράψει το «PatraGossip» στις 27 Οκτωβρίου του 2017, πολύ πιο πριν την επίσημη πρεμιέρα του, σε ένα άρθρο που είχε προκαλέσει γκρίνιες και έντονους τριγμούς. Όχι, μόνο στους έμμεσους ανταγωνιστές του, αλλά ακόμη και στους κόλπους της επιχείρησης που τον φιλοξένησε καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα : (Διαβάστε αναλυτικά).

Εν τω μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι ο Γιώργος Βελισσάρης επέλεξε το «Φασόλοι» μαγειρείο-εστιατόριο, του καλού του φίλου Σπύρου Μπιράτση, ο οποίος από τη μεριά του , όπως αναφέραμε ήδη, διπλασιάζει τα καταστήματα του : (Διαβάστε αναλυτικά)

Φωτογραφία του Spiros Biratsis.

You May Also Like