Αποκλειστικό ρεπορτάζ! Αλλάζουν ΟΛΑ στο «W» για τον Ρέμο

Του Ηλία Τσίπα

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία για την μοναδική live εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στην Πάτρα, που θα γίνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου , ανήμερα δηλαδή της εορτής της Ημέρας της Γυναίκας, στο W/EVENTS του Ρίου.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενο άρθρο, διοργανωτές είναι ο Παναγιώτης Βασιλειάδης με τον Γιάννη Αλεξόπουλο. Με άλλα λόγια, οι άνθρωποι του Romeo, οι οποίοι στο πλαίσιο επέκτασης της επιχειρηματικής τους δράσης ενόψει του επερχόμενου καλοκαιριού ,κάνουν το καλύτερο, το πιο εντυπωσιακό , το πιο πλούσιο ξεκίνημα. Για να αυξήσουν τις πιθανότητες να πετύχουν αφενός τις υψηλές προσδοκίες του κοινού και αφετέρου τις δικές τους οικονομικές επιδιώξεις,γιατί μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για business, έχουν πάρει τα μέτρα τους. 

Τι εννοούμε με αυτή την έννοια; Τίποτα άλλο πέρα από τα στοιχεία που προκύπτουν από το ρεπορτάζ του «PatraGossip». Ότι δηλαδή ο χώρος στην παραλία του Ρίου βρίσκεται σε διαδικασία ριζικής αναδιάρθρωσης και αναδιοργάνωσης, που πράγματι δεν θα υπολείπεται σε τίποτα από τα προβεβλημένα καλλιτεχνικά στέκια της Αθήνας.  Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, λόγω ότι η εκδήλωση είναι ήδη sold out, γίνεται προσπάθεια εξασφάλισης επιπλέον χώρου μέσω τοποθέτησης τραπεζιών σταντ , για να μην λείψει κανείς. 

Μην ξεχνάτε, άλλωστε, πως στο επίπεδο που βρίσκεται ο Ρέμος αυτή τη στιγμή, στην απόλυτη κορυφή αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές και λεπτολόγοι, δεν χωρούν δουλειές του ποδαριού. Την κυρίαρχη παράμετρο αυτή την γνωρίζει πολύ καλά ο μάχιμος και έμπειρος επαγγελματίας Παναγιώτης Βασιλειάδης, ο οποίος για ακόμη μια φορά στοχεύει σε ένα άρτιο αποτέλεσμα…πράγμα που προϋποθέτει συνέπεια, σταθερότητα, διάρκεια!

You May Also Like