«Βόμβα» μεγατόνων- Πάτρα : Η …αναγκαστική μετακόμιση που αλλάζει άρδην τον νυχτερινό χάρτη ενόψει καλοκαιριού

Του Ηλία Τσίπα

Κόντρες και παρασκήνιο πίσω από την κατά τα άλλα ιδανική εικόνα…

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε τη λέξη «βόμβα» σε παρόμοιες ειδήσεις, ακόμα και καταχρηστικά. Αυτήν τη φορά όμως, η χρήση της, δεν εμπεριέχει καθόλου δημοσιογραφική υπερβολή.

Η είδηση πως κορυφαίου επιπέδου νυχτερινό κέντρο διασκέδασης-(κοινώς «μπουζούκια») της Πάτρας, που λειτουργεί όμως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενδέχεται να μεταφερθεί σε άλλη τοποθεσία, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί…«Βόμβα» και μάλιστα μεγατόνων. Αυτό είναι κάτι που κυκλοφορεί εντόνως ως φήμη, τις τελευταίες ώρες, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε αν βασίζεται σε πραγματικά χειροπιαστά στοιχεία, δηλαδή σε ρεαλιστικό-αυθεντικό σενάριο. Οπότε, μην αποκλείστε το ενδεχόμενο να αποδειχθεί και μπαρούφα. Όλα παίζουν.

Ας εξετάσουμε πάντως την πρώτη περίπτωση, ότι αυτό που ψιθυρίζεται έχει δόση αλήθειας .Σύμφωνα με έμπιστη πηγή πληροφόρησης του «PatraGossip», το πιο ενδιαφέρον στοιχείο δεν είναι η …αναγκαστική μετακόμιση λόγω προσωπικών οικονομικών διαφορών με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου και γενικότερων άλλων συνθηκών που την υπαγορεύουν, αλλά η εναλλακτική πραγματικότητα . Όπως απορρέει από το σχέδιο Β, η ιδέα της ίδιας επιχείρησης είναι να στηθεί λίγα μέτρα πιο πέρα, σε παραπλήσιο οικόπεδο. Εφόσον, βέβαια, νωρίτερα ξηλώσουν όλο τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό από το πρώτο μαγαζί.

Όπως και αν έχουν τα πράγματα , το θέμα έχει πραγματικά ενδιαφέρον και θα παρακολουθούμε από πολύ στενά τις εξελίξεις. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

You May Also Like