Αποκλειστικό: Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο «σκληραγώγησης» του Πέτρου Ιακωβίδη

Και, πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, χαιρόμαστε ιδιαίτερα που επιβεβαιωνόμαστε από τα γεγονότα.Όχι, δεν διακατεχόμαστε από μαντικές ικανότητες , απλώς αναλύουμε, παρατηρούμε και κατανοούμε κατάλληλα την οποιαδήποτε πληροφορία που φτάνει στα χέρια μας. 

Σε προηγούμενο άρθρο με αφορμή την επικαιροποίηση της συνεργασίας Νατάσας & Πέτρου από τον Απρίλη στο Fantasia Live, είχαμε επισημάνει και είχαμε προβλέψει για τον Ιακωβίδη : «Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι όλα έχουν δρομολογηθεί έτσι, ώστε ο Αργυρός να συνεχίσει και στη διάρκεια του καλοκαιριού να αποτελεί σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα , ενώ παράλληλα ο Ιακωβίδης να «ανδρωθεί» . Να «σκληραγωγηθεί» και να ηγηθεί πλέον ως «πρώτος άνδρας» σχήματος … Αν του ζητηθεί τον ερχόμενο χειμώνα , που σίγουρα θα του ζητηθεί …».

Λίγο αργότερα, ο παραπάνω συλλογισμός αποδεικνύεται με στοιχεία, βασισμένο στο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ . 

Διαβάστε :  « “Γέλα μου” τραγουδά ο Πέτρος Ιακωβίδης και δίνει το έναυσμα για πολύ UP ρυθμούς. Ένα κομμάτι άκρως ξεσηκωτικό που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες και παράλληλα με το βίντεο κλιπ θα το ακούσουμε και από τα ραδιόφωνα όλης της Ελλάδος. Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ έγιναν στην Κέρκυρα. Για 48 ώρες όλο το επιτελείο γύρισε μαγικές γωνιές του νησιού και βέβαια βρέθηκε και στην Πλατεία Ληστών όπου θα δούμε μοναδικές παραδοσιακές εικόνες με στάμνες και πολλά πολλά άλλα που δε μπορώ να αποκαλύψω. Στο κλιπ παίρνει μέρος και η φιλαρμονική Αυλιωτών του Δήμου Κέρκυρας και υπάρχει και μια μεγάλη έκπληξη που θα δούμε όλοι μας στο φινάλε του οπτικοποιημένου υλικού. Το κομμάτι  φέρει την υπογραφή του Πέτρου Ιακωβίδη σε στίχους και μουσική…».

Αποκλειστικό: Βρεθήκαμε στην Κέρκυρα όπου ο Πέτρος Ιακωβίδης γύρισε το βίντεο κλιπ του νέου του Single !

You May Also Like