Επεκτείνεται με ακόμα ένα κατάστημα ο Μπιράτσης!

Η πληροφορία που ακουγόταν ευρέως το τελευταίο διάστημα παίρνει σάρκα και οστά . Ο Σπύρος Μπιράτσης αποφάσισε ύστερα από έντονο προβληματισμό και ώριμη σκέψη πάντα, να το πει ο ίδιος μέσω facebok . Με ένα νέο καταστήματα στην εθνική οδό Πατρών-Αθηνών το μαγειρείο- εστιατόριο «Φασόλοι» ενισχύει την παρουσία του και ενδυναμώνει την επιχειρηματική του δράση . Και μάλιστα, σε μια περίοδο αρκετά ζόρικη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του «PatrasGossip», για το επίσημο opening χρειάζονται περίπου 2o μέρες.

Επίσης , ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι πριν το συγκεκριμένο βήμα, αρκετοί προσέγγισαν τον συνεσταλμένο νεαρό Πατρινό επιχειρηματία με σκοπό να συνεταιριστούν. Αποδείχθηκε όμως ότι στις επιδιώξεις του δεν είναι σε ουδεμιά περίπτωση οι «κολεγιές» . Παρότι, η αλήθεια είναι πως τώρα τελευταία είναι πολύ της μόδας στον «χάρτη» της εστίασης. Αν επιχειρούσε κάτι τέτοιο, να μην στηριχτεί εξολοκλήρου στις δικές του δυνάμεις , θα έδειχνε πιθανότατου πως τα οικονομικά του βουλιάζουν. Για πρώτη φορά, θα έδινε τροφή για αμφισβήτηση της πρωτιάς του, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν είναι τελικά και τόσο άτρωτος όσο δείχνει . Όπως άπαντες πιστεύουν σήμερα.

Βέβαια όλα αυτά που λέµε…θα είχαν νόημα αν βασιζόντουσαν σε πραγματική υπόσταση. Αυτό που προέχει τώρα είναι η ουσία. Ότι παίρνει το ρίσκο μόνος του και μάλιστα χωρίς τύψεις. 

Καλές δουλειές, φίλε !

Φωτογραφία του Spiros Biratsis.

You May Also Like