«Αναβρασμός» και …πολεμικές προετοιμασίες στη Θεσσαλονίκη – Ένα βήμα πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού !

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ολοκλήρωσε μετά από 6.5 μήνες τις ομολογουμένως πολύ πετυχημένες εμφανίσεις του στο «Fantasia» και αρχής γενομένης από την Παρασκευή 2 Μαρτίου, ανηφορίζει στη Θεσσαλονίκη . Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη στο newspistol.gr, οι κρατήσεις ξεπερνούν κάθε προηγούμενο και έχει ήδη επιτευχθεί ο πολυπόθητος στόχος . Με δύο λόγια, το νυχτερινό κέντρο του Κώστα Μπερτάκη , το «Vogue» , έχει  …τιγκάρει για το πρώτο διήμερο αυτό , μολονότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση .

Τούτο , βέβαια , οφείλεται στη δυναμική που έχει , ιδίως τα τελευταία δύο χρόνια, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης , εξού και το γεγονός ότι ο κόσμος στην συμπρωτεύουσα τον περιμένει πως και πως. Οι κρατήσεις ξεκίνησαν από τις 10 Φεβρουαρίου ( 22 μέρες νωρίτερα ) και αυτό που επικράτησε στο τηλεφωνικό κέντρο απλά δεν περιγράφεται. Μαζί με τον Κωνσταντίνο οι Otherview, o Κωνσταντίνος Κουφός, η Ανδρομάχη, η Μορφούλα Ιακωβίδου, ο Μιχάλης Καραγκούνης και ο DJ Λάχανος. Για περίπου δύο μήνες θα βρίσκεται στο Vogue και υπόσχεται μοναδικά ξεφαντώματα μέχρι τα Ξημερώματα κάθε Παρασκευή και Σάββατο. 

Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Νατάσας & Πέτρου από τον Απρίλη στο Fantasia Live

Όλο το παρασκήνιο -Στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη και το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας

Κώστας Μπερτάκης : Αυτή είναι η όλη η αλήθεια για τις φήμες περί πώλησης του Fantasia

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που θα γίνει Παρασκευή και Σάββατο στο Vogue που ξεκινάει εμφανίσεις ο Κωνσταντίνος Αργυρός !

You May Also Like