Να , γιατί ο Νίκος Μανιάτης είναι «μεγάλος παίκτης» [Εικόνες & Βίντεο]

Όλοι οι μεγάλοι παίκτες , ανεξάρτητα τομέα δραστηριοποίησης, χάνουν, δεν χάνουν, δεν ψάχνουν για δικαιολογίες και άλλοθι . Ξέρουν ότι για να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο την αξία τους, να μεγαλώσουν τον μύθο γύρω από το όνομα του, να κρατήσουν τη πρωτιά και να παραμείνουν ελκυστικοί στα μάτια του κοινού, πρέπει ανά πάσα στιγμή να είναι ..ετοιμοπόλεμοι. Έτοιμοι για δράση. 

Εκπλήσσει η απόφαση του Νίκου Μανιάτη να κάνει στροφή στην επιχειρηματικότητα

Πράγμα που έκανε εξαιρετικά  ο Νίκος Μανιάτης το περασμένο Παρασκευοσάββατο στο Romeo . Του ζητήθηκε από τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βασιλειάδη να καλύψει το καινό που προκάλεσαν οι δύο προγραμματισμένες συναυλίες του Λούκα Γιώρκα στην Αγγλία. Επιτέλεσε εντέλει το έργο του και με το παραπάνω. Και αυτό διότι, ο ιδιαίτερα αγαπητός Πατρινός τραγουδιστής, «μπαρουτοκαπνισμένος» από πολλές και σημαντικές συνεργασίες, χωρίς να υπερβάλλουμε στις σκέψεις μας, συντήρησε όλη την παραγωγή γαρίφαλων. Οπότε, δεν θα ήταν διόλου υπερβολικό να ισχυριστούμε πως το Σάββατο το βράδυ θύμισε… πρωτοχρονιά και δεν έπεφτε καρφίτσα!

Πιστέψτε ακράδαντα τις αράδες αυτές , γιατί είναι η αλήθεια.

Δείτε αλιεύμενο από το facebook βίντεο

Το σίγουρο είναι ότι άπαντες βγήκαν κερδισμένοι από αυτό το διήμερο, καθότι το μαγαζί συνέχισε την ανοδική πορεία και ο καλλιτέχνης επιβεβαίωσε πως όταν «παίζει» εντός, τις περισσότερες φορές δεν έχει αντίπαλο…

Φωτογραφία του Νικος Μανιατης.

You May Also Like