Επιβεβαίωση «PatraGossip για Bodegas : Νέα σχέδια και επέκταση στο Ακταίον-Nisi

Ήταν 3 του τρέχοντος μήνα, όταν το «PatraGossip» που ειδικεύεται στις αποκαλύψεις από το παρασκήνιο, δημοσιοποιήσε την είδηση περί νέων ανοιγμάτων εκ μέρους του Bodegas , η οποία συζητείται δεόντως και εν πολλοίς ακούγεται κάπως παράξενη . Μιας και η εστίαση παραμένει σε μια «μέγγενη» χρεών , απροθυμίας και δυσπιστίας. Το γεγονός αυτό λοιπόν, ότι το εν λόγω εστιατόριο επί της οδού Ρήγα Φεραίου έχει όραμα , ρεαλισμό και κρυφές αντοχές έκανε πολλούς να  αναρωτηθούν: «Πρέπει να το πιστέψουμε;»

Κι όμως, πρέπει να περιμένετε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι για να βεβαιωθείτε ότι κατανοήσατε σωστά τα λεγόμενά μας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτή είναι η περίοδος που έχει σημειωθεί στο μπλοκάκι των τεσσάρων επίδοξων επιχειρηματιών (Λευτέρη Ανδριόπουλου, Γιώργου Κούλη, Ανδρέα Τζούδα και του ιδιοκτήτη του Έπακρον Ζώη Τζούδα) να υλοποιήσουν την καλοκαιρινή εκδοχή στο Ακταίον-Nisi. Η υπογραφή της αγοραπωλησίας για το ακίνητο στην παλιά Εθνική οδό Πατρών Πύργου , πλησίον περιοχής Τσαούση, κατά τις ίδιες πηγές, «κλείδωσε» οριστικά μετά το καρναβάλι. 

Διαβάστε επίσης : Λευτέρης Ανδριόπουλος για το βραβείο του: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ.Προπαντός που με στηρίζεται ως άνθρωπο»

Φωτογραφία του χρήστη Ακταίον - Nisi.

 

You May Also Like