Επισημοποιήθηκε η συνεργασία Νατάσας & Πέτρου από τον Απρίλη στο Fantasia Live

Σιγά σιγά τα πράγματα παίρνουν το δρόμο τους. Μια από τις… κανονικότητες για τις οποίες σας λέγαμε σε πρόσφατο άρθρο συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, με την επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του νυχτερινού κέντρου «Φαντασία» . Χωρίς ιδιαίτερα εφέ και φιοριτούρες , καθ’εικόνα της επικοινωνιακής στρατηγικής και μάρκετινγκ  που επιθυμεί ο επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης, διαβάσαμε ότι η σπουδαία λαϊκή τραγουδίστρια, Νατάσα Θεοδωρίδου και ο τάχιστα ανερχόμενος Πέτρος Ιακωβίδης που …δίνει ρέστα το τελευταίο διάστημα, θα μοιραστούν την ίδια σκηνή από τα μέσα Απριλίου στην Παραλιακή. 

Με την απίστευτη ενέργεια και την ατελείωτη διάθεση κύριο χαρακτηριστικό τους σε οτιδήποτε και αν κάνουν, οι δύο καλλιτέχνες συναντιούνται για πρώτη φορά , σε μία εκρηκτική συνύπαρξη μουσικών που θα σηματοδοτήσει σειρά σημαντικών εξελίξεων ως προς τα επόμενα βήματα του εν λόγω καταστηματάρχη. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΙΑΚΩΒΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ

Τον Κώστα Μπερτάκη τον γνωρίζουν όλοι. Ε, όχι και όλοι …τουλάχιστον οι καλά μυημένοι στις μεγάλες business στην βιομηχανία της διασκέδασης. Μηδενός εξαιρουμένου όλοι  εκθειάζουν το ποιόν του, τη διαδρομή του, τα χρυσά συμβόλαιά που προσφέρει στους εκάστοτε καλλιτέχνες που παίρνει υπό την προστασία του , τη σχέση του με την επιτυχία και την οργανωτική τελειομανία που τον χαρακτηρίζει  στην επαγγελματική του πορεία !  Ξέρει ότι για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την αξία του, να μεγαλώσει τον μύθο γύρω από το όνομα του, να κρατήσει τη πρωτιά και να παραμείνει κυρίαρχος του παιχνιδιού, πρέπει να προηγηθεί το κατάλληλο business plan. Εξού λοιπόν, η πληροφορία ότι η Νατάσα , η οποία αυτές τις μέρες είναι στην Αμερική και γεύεται την καθολική αποδοχή των αποδήμων Ελλήνων , πριν φύγει είχε μπει στο στούντιο και ετοίμασε 2- 3 τραγούδια που θα συζητηθούν.  Με παρόμοιο σκεπτικό, ο Πέτρος ετοιμάζει το νέο του single και αυτές τις μέρες οπτικοποιεί το κομμάτι του. 

Εντωμεταξύ να θυμίσουμε , ότι πριν μερικές ώρες, αναρτήθηκε κατ΄αποκλειστικότητα από το «PatraGossip» η είδηση ότι στα χέρια του Κώστα Μπερτάκη πέρασε και το μεγαλύτερο club της παραλιακής Αθήνας. (Διαβάστε αναλυτικά) .

Από τα παραπάνω είναι προφανές ότι όλα έχουν δρομολογηθεί έτσι, ώστε ο Αργυρός να συνεχίσει και στη διάρκεια του καλοκαιριού να αποτελεί σημείο αναφοράς στη νυχτερινή Αθήνα , ενώ παράλληλα ο Ιακωβίδης να «ανδρωθεί» . Να «σκληραγωγηθεί» και να ηγηθεί πλέον ως «πρώτος άνδρας» σχήματος … Αν του ζητηθεί τον ερχόμενο χειμώνα , που σίγουρα θα του ζητηθεί …

Μην έχετε καμία αμφιβολία περί αυτού . Να μας ακούτε εμάς …

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΓΥΡΟΣ FANTASIA

You May Also Like