Πάτρα: Αυθαίρετα βγάζουν τα καταστήματα της παραλιακής ζώνης

Αντιμέτωπα με τον κίνδυνο της…κατεδάφισης ή της εμπλοκής των ιδιοκτητών τους στον λαβύρινθο της διαδικασίας νομιμοποίησης τους , μέσα από την καταβολή μεγάλων ποσών, βρίσκονται τα περισσότερα από τα καταστήματα εστίασης αναψυχής τόσο στην νότια περιοχή του θαλασσίου μετώπου όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η αλλαγή καθεστώτος με το πέρασμα του μετώπου στο δήμο, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στα όσα ισχύουν γι’ αυτά τα καταστήματα μέχρι σήμερα καθώς ακόμα και η διαδικασία ρύθμισης του θέματος μέσα από νομοθετήματα αναμένεται να είναι χρονοβόρα διαδικασία και αυτό στο πλαίσιο του ανταγωνισμού μεταξύ επιχειρηματιών του κέντρου με αυτούς της παραλιακής δεν αποκλείεται να οδηγήσει ακόμα και σε προσωρινά λουκέτα.

Το patrasTimes.gr μίλησε για το θέμα τόσο με  τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Χρ. Κορδά, όσο και με τον διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ Ν. Κοντοέ οι οποίοι επεσήμαναν πως ανεξαρτήτως προσεγγίσεων υπάρχει πρόβλημα η επίλυση του οποίου δεν αποκλείεται να είναι χρονοβόρα και να επιφυλάσσει εκπλήξεις.

πηγή : patrastimes.gr

You May Also Like