Ξέφρενο Party και φινάλε στο Fantasia μετά από 6,5 μήνες απόλυτης επιτυχίας !! Το μεγάλο ευχαριστώ του Αργυρού στον Μπερτάκη !

Αυτές είναι οι στιγμές που νιώθει κάποιος τυχερός όταν ανήκει σε μια καλλιτεχνική οικογένεια που σφύζει από υγεία, ταλέντο, προγραμματισμό, όραμα και πλάνο.

Το Fantasia και γενικά όλη αυτή η επιχείρηση που φέρει το όνομα Κώστας Μπερτάκης κάνει πρωταθλητισμό και μετά την εποχή του Παντελή Παντελίδη που άφησε χαραγμένο στις καρδιές μας η εμφάνισή του ως καλλιτέχνης και άνθρωπος στο πλάι μας. Πάμε στο σήμερα. Ο Αργυρός πήρε στον ώμο του το Fantasia και πρωταγωνιστεί. Έκανε ένα σερί εμφανίσεων για 9 μήνες με μια διακοπή για 40 μέρες περίπου και σάρωσε. Χθες έριξε αυλαία σε ένα κατάμεστο Fantasia και τραγουδούσε μέχρι τις 07.00 το πρωί. Παλμός, ενθουσιασμός, αγάπη , χαμόγελα και μια πικρία που έκλεισε αυτό το όμορφο ταξίδι. Σειρά παίρνει η Θεσσαλονίκη αμέσως.

Από την Παρασκευή δηλαδή 2 Μαρτίου στο VOGUE !! Με Otherview – Κουφό – Μορφούλα Ιακωβίδου – Ανδρομάχη και DJ Λάχανο. Δείτε μερικές από τις στιγμές μας χθες μέσα από φωτογραφικό υλικό του Βαγγέλη Τασούλη

Την σκυτάλη στο Fantasia παίρνουν η Νατάσα Θεοδωρίδου ο Πέτρος Ιακωβίδης και ο Θοδωρής Φέρρης μετά το Πάσχα. Περισσότερες λεπτομέρειες γι αυτή τη συνάντηση πολύ σύντομα.

πηγή : newspistol.gr

You May Also Like