Πάτρα : Ακυρώνεται για δεύτερη φορά το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Όπως γνωστοποίησαν οι επίδοξοι διοργανωτές στο Facebook, παραιτούνται από την πρωτοβουλία διεξαγωγής συλλαλητηρίου για τη Μακεδονικό ζήτημα στην Πάτρα. Καταλήγουν στην απόφαση αυτή,  αφού , κατά τους ισχυρισμούς τους, παρατήρησαν μια περίεργη ανάμιξη ατόμων που εμπλέκονται σε απάτες, καθώς επίσης και άτομα από κόμματα και άλλα που εξυπηρετούν συμφέροντα.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Δυστυχώς διαπιστώνουμε με τα λύπη μας, ότι δεν μπορεί να στηθεί ένα σοβαρό συλλαλητήριο, που αφορά εθνικό ζήτημα και το ζήτημα της Μακεδονίας μας, υπό Ερασιτεχνικές συνθήκες. Κάποιοι προσπάθησαν να μας επιβάλουν άτομα που εμπλέκονται σε απάτες ή εξυπηρετούν συμφέροντα! Οφείλουμε όμως μετά την εμπλοκή μας στα δύο προηγούμενα μεγαλειώδη συλλαλητήρια να προστατεύσουμε την αξιοπρέπεια και αξιοπιστία μας, ως εκ τούτου:

 ΑΠΟΧΩΡΟΥΜΕ απο την διοργάνωση και την στήριξη οι: Ακριτίδης Παναγιώτης, Δεληγιαννίδης Γεώργιος & Σταύρος Γεωργίου.

Ρωτήστε τους δήθεν διοργανωτές που μας επιβλήθηκαν με το ετσι θέλω, για την ΑΠΑΤΗ με τις παμμακεδονικες που έκαναν. Δημιούργησαν δελτίο τύπου με Παμμακεδονικές που ΠΟΤΕ δεν έδωσαν άδεια ή εκγριση με αποτέλεσμα να υπάρχει νομικό θέμα εις βάρος τους. Πέραν τούτου έχουν εμπλέξει άτομα απο κόμματα και άτομα που εξυπηρετούν συμφέροντα.

Συνεχίζουμε τον αγώνα με άλλες εκδηλώσεις!»

You May Also Like