Κώστας Μπερτάκης: Η επιτυχία , η «λάσπη» και ο φόβος…

Το ότι πολλοί τον περιμένουν στη γωνία , είναι κάτι που σαφέστατα έχει πέσει στην αντίληψη μας. Όπως και του ιδίου, μην έχετε καμία αμφιβολία περί αυτού . Οι λόγοι κατά κάποιο τρόπο ευνόητοι και αναμενόμενοι , αν λάβουμε υπόψη τη θέση που είχε διατυπωθεί προ πολλών μηνών από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα : Ότι ο Κώστας Μπερτάκης είναι ο άνθρωπος που κάνει αναδιανομή στους τζίρους της νύχτας. 

Η άνοδος της ανταγωνιστικότητας του αποτελεί παράδοξο μιας και η «νύχτα» παραμένει  σε μια «μέγγενη» χρεών , απροθυμίας και δυσπιστίας. Το γεγονός αυτό , λοιπόν, ότι έχει όραμα , ρεαλισμό και κρυφές αντοχές, έκανε πολλούς να ζηλέψουν την επιτυχία του και να κινηθούν υπογείως και να παίξουν ένα δόλιο και άκρως επικίνδυνο παιχνίδι τακτικής.

Μάλιστα, μερικοί έχουν προχωρήσει και ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας πληρωμένες γραφίδες για να  μεταδώσουν σκοπίμως ψευδείς ειδήσεις, αφού μάλλον με διαφορετικό τρόπο δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν. Πως αλλιώς να χαρακτηρίσει κανείς την ανάλυση της πληροφορίας των προηγούμενων ημερών, σύμφωνα με την οποία ο Κώστας Μπερτάκης πούλησε το Fantasia σε ένα επιχειρηματικό σχήμα, που μπροστάρης υποτίθεται θα ήταν ένα βαρύ και μεγάλο όνομα της νυχτερινής Αθήνας. 

Κρίνοντάς όμως από την πραγματικότητα, ότι η Νατάσα Θεοδωρίδου με τον Πέτρο Ιακωβίδη παίρνουν την σκυτάλη στα Νότια από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, μόνο ως  αποκυήματα της φαντασίας τους μπορούν να αξιολογηθούν τα όσα λέγονται. 

Αλλά όσοι «λάσπη» και αν ρίξουν , η εντατική του δουλειά εδώ και είκοσι χρόνια είναι το υπόβαθρο της επιτυχίας του που δεν γκρεμίζεται έτσι εύκολα. Στο χώρο που κινείται ο Μπερτάκης υπάρχουν και δεύτεροι και τρίτοι και τέταρτοι που προσπαθούν να γίνουν πρώτοι. Όμως, ακόμη κι αν αρχικώς καταφέρνουν να αποπροσανατολίσουν εντέχνως την κοινή γνώμη..μην ξεχνάτε ότι στο τέλος ο κόσμος έχει κριτήριο. Και πλέον αυτό είναι πιο αυστηρό από ποτέ. Γιατί τα περιορισμένα ευρώ στην τσέπη μπορεί να μην δίνουν την δυνατότητα για πολλά «γούστα»,  αλλά ενεργοποιούν την ανάγκη του κοινού για εξεύρεση της πραγματικής διασκέδασης.

Και ο Κώστας στα «σήματα» και τις «ετικέτες» που λανσάρει στην αγορά , έχει μάθει να είναι αυθεντικός και όχι υποκατάστατο κάποιου άλλου. 

Διαβάστε επίσης : Πρώτα manager και μετά όλα τα άλλα, ο «νούμερο ένα της νύχτας» κος Κώστας Μπερτάκης

You May Also Like