Μ αυτό τον τρόπο τίμησε ο Κώστας Μπερτάκης τον Παντελή Παντελίδη που σαν σήμερα πριν δύο χρόνια έφυγε από την ζωή

Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την μέρα που ο Παντελής ξεκίνησε απότομα και άγρια το μεγάλο ταξίδι του για την γειτονιά των αγγέλων. Η είδηση του θανάτου του έσκασε πραγματικά σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία. Eκείνο το πρωινό κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η είδηση είναι αληθινή.

Ο Κώστας Μπερτάκης, ο επιχειρηματίας που συνειδητοποίησε πρώτος ότι το άστρο του θα πάει πολύ μακριά, επένδυσε σε αυτόν όχι μόνο ως εξαιρετικός μάνατζερ, αλλά και ως φίλος του ντροπαλού νεαρού , τίμησε τη μνήμη του λαοφιλούς καλλιτέχνη και τραγουδοποιού. 

Και η απόδειξη είναι ότι όλο το προσωπικό του Fantasia και του Teatro μαζί με τους καλλιτέχνες  ( Κωνσταντίνος Αργυρός κλπ ) και τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη βρέθηκε στις 07.00 το πρωί στο σημείο που έχασε την ζωή του ο Παντελής. Χωρίς φωτογράφους – κάμερες και καραγκιοζιλίκια. Περίπου 120 άτομα έμειναν εκεί για πέντε λεπτά και άφησαν λίγα λουλούδια στο σημείο που χθες πέρασαν εκατοντάδες φίλοι και θαυμαστές του άτυχου καλλιτέχνη. 

Την ίδια ώρα, “μαύρισαν” στο facebook οι επίσημες σελίδες των νυχτερινών κέντρων Teatro & Fantasia , επ’ αφορμή φυσικά της σημερινής επετείου . Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι , παρότι έχει αρκετά ικανά στελέχη δίπλα του , που τρέχουν το κομμάτι της προβολής , με προεξέχοντα τον δημοσιογράφο Χάρη Λεμπιδάκη,ωστόσο επιλογή του ιδίου είναι να έχει και προσωπική γνώση . Έτσι, σε αρκετές περιπτώσεις ο Κώστας Μπερτάκης σερφάρει στο διαδίκτυο, σε μία προσπάθεια να αφουγκραστεί  καλύτερα οτιδήποτε τον αφορά.

Διαβάστε επίσης : Παντελής Παντελίδης : Το μήνυμα όλο νόημα του πρώην στενού συνεργάτη του από την Πάτρα: «Έπος και διάβρωση»

You May Also Like