Πλήρης επιβεβαίωση του «PatrasGossip» : Επισημοποιήθηκε η εμφάνιση του Ρέμου στην Πάτρα, «υπό την αιγίδα» του Π.Βασιλειάδη

Το «W Events», στην παραλία του Ρίου , που τη δεδομένη στιγμή λειτουργεί περισσότερο ως πολυχώρος εκδηλώσεων παρά με την «ταμπέλα» νυχτερινού κέντρου, το οποίο ετοιμάζεται βέβαια να περάσει στα χέρια του Παναγιώτη Βασιλειάδη & Γιάννη Αλεξόπουλου, ανακοίνωσε (δια της συνεργαζόμενης εφημερίδας «Κόσμος») την έλευση του Αντώνη Ρέμου την Πέμπτη 8 Μαρτίου, επιβεβαιώνοντας το σχετικό πρόσφατο ρεπορτάζ του «PatrasGossip».

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ στις 02 Φεβρουαρίου 2017 , αναφέρεται:

Και πώς να μην είναι νωπές στον διαδικτυακό χώρο οι μνήμες, αφού λίγες μόνο ώρες έχουν κυλήσει από την ανάρτηση στο «PatrasGossip» της είδησης πως το Ρομέο θα συντροφεύει τα βράδια μας και στη διάρκεια του επερχόμενου καλοκαιριού. ( Θυμηθείτε εδώ ).

Με δεδομένη, λοιπόν, αυτή την εξέλιξη, ότι δηλαδή ο Παναγιώτης Βασιλειάδης σε σύμπραξη με τον Γιάννη Αλεξοπουλο θα πάρουν τα «κλειδιά» του W/EVENTS (πρώην «Ακρωτήρι») στο Ρίο , καταστρώνουν ήδη τα πλάνα τους. Σε αυτό το πλαίσιο, συμφώνησαν με τον Αντώνη Ρέμο, να επιστρέψει στον «δικό» του, γνώριμο χώρο, για μια και μοναδική εμφάνιση, στη γιορτή της γυναίκας , την Πέμπτη 8 Μαρτίου. 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι , εκτός του Πλάτωνα Μαρλαφέκα , το «πάνω χέρι» στο συγκεριμένο τραγουδιστή έχει , για πολλούς και διάφορους λόγους, πλέον και ο Π.Βασιλειάδης. 

You May Also Like